Rabu, 13 Mac 2013

BERITA TERKINI

as salam..buat wira negara kita yang gugur di medan perang semlm..al-fatihah dan takziah buat keluarga beliau..semoga  rohnya di cucuri rahmat..amin

saya kembali lagi :)

as salam..saya kembali lagi untuk berblog...hope pada tahun 2013 ni bertambah lah lagi keseronokkan bergambar dan berblog mcm tahun2 yang lalu...sayang dewi skg ni tgh pretnen tau...ni pic terbaru kami pada 03/03/2013...hope kawan2 lama rindukan saya...amin 
 

Isnin, 22 Oktober 2012

salam..dah lama sgt2 x buka blog ni..rindu sgt2...bila lah nk actif mcm dlu2 lagi.. :(

Jumaat, 24 September 2010

dah lama x masuk blogger

salam semua
dah lma x bercerita kt blog ni,
pic xde la..x syok nk bercerta
ermmmmm
apa lh khbar kawn2 kt airport sana tu ek..
sihat ke x diaorg tu...
k lh...xtau nk cite apa la
tggu mood aku ada ye..lalla
k cau salam..

Selasa, 24 Ogos 2010

RINDU LAH~~

Salam semua...rindunya nak bercerita...
skg ni kt cc...
ermmmmmm
idea xde pulak tu....boring2.....
k la blaa lu...hehe
salam...

Isnin, 12 Julai 2010

DAH XDE LAGI

SALAM...Tuhan berikan aku kekuatan untuk aku terus berada kt cini,sekirannya kalau di sini bukan tempat aku,bawalah aku pulak ke pangkuan mak aku..AMIN

Rabu, 9 Jun 2010

KHUSUS INDUKSI M.A.H.B

SALAM....
2 MINGGU LEPAS BARU BALIK DARI KHUSUS INDUKSI,
BEST SGT PERGI KHUSUS TU...DAPAT KAWAN2 BARU..
DAPAT GROUP PUN SEKEPALA WALAUPUN X RAMAI...4 HARI PERGI KHUSUS INDUKSI AIRPORT MALAYSIA BERHAD YANG ANJURKAN UNTUK ORANG2 YANG TERPILIH TP NI KHUSUS KE-2..
DEKAT JEK KT TANJUNG AGAS IXORA PERMAI RESORT...
24.05.2010 SAMPAI 28.05.2010..
APA2 PUN..PENGALAMAN YANG M.A.H.B BAGI KT AKU..AKU KNE GUNA SEBAIK MUNGKIN ILMU YG MERKA BAGI....ERMMM K LH MSA AKU X BYK LA...G PUN KT CC NI...NK MGHRIB,PEROT LAPOR..HEHEHEHEHE NK P MKN SOTO HARI NI...huhuhu
MAAF X DPAT NK MELAWAT BLOG2 KAWAN2 YANG LAIN...TUNGGU AKU ADA LAPPY..HARI2 FREE,AKU HADAP KORANG...SALAM...

Khamis, 15 April 2010

BERMULANYA HIDOP BARU AKU...


Salam...
hai semua
dah lama aku x on9 YM,BLOG aku...
windu wei kt korang semua

hari pertama lapor diri...dan aku dapat kawan2 baru...
diaorang semua best....

lagi2 duaorang ni..fina ngan cita
cita suke wt lawak..dia orang pinang,fina pulak orang perak...




3 hari aku berbaju n tuung putih....hari ke 4 aku dah mule berkerja..

ni ila,,dak kelantan..dia 1 kje ngan aku sebgai crew F&B

Ni tempat kerja aku...marrybrown tempat aku kje ni di bawak malaysia airport niaga ERAMAN MALAYSIA...

marrybrown tmpt aku kje ni baru lagi...

pic ni aku amik time aku kje night...time ni aku rehat..blh r pegang hp..kalu x..mne lh men2 hp kt cni...

ni tag name aku...

kalau ngtok sgt blh tido kt surau..time rehat jek lh...time kje...bersengkang lh mata masing2,

ni aku ngan fina..pic ni aku amik ahad lepas..aku kuar ngan fina...kteorg ikut akak fina pergi dolan2 kt nilai 3

ni aku ngan matun dak terengganu..

gmbr ni mlm td aku amik..baru blik dari kuar ngan laI...kwn baru aku....dak sepang...
ok tu jek aku nk cite..dah lama x buka blog...tgan taip pun mengigil..hehehehhee
k jaga diri tau korang semua...aku nk out ni,klu aku ada cite best..aku g tau k...aku dah berjaya turunkn berat badan 4kg dlm masa 2 minggu...hehehehehhe
berhasil jugak tu....huhuhuhu
k tata salam..
muahhhhhhhh

Sabtu, 20 Mac 2010

DEWI N DAYANG

Salam...dewi..dayang..korang jaga diri bebaik tau kt bp...

dewi:salam sayang...entry ni aku buat coz tadi aku baca blog ko...
ko jgan la sedih tau,kalau ko sedih..aku pun akan sedih jugak...
aku nk ko doakan aku selamat kerja kt sana..walaupun kite jauh
ko selalu dekat kat hati aku....dewi aku harap ko simpan semua
kenangan2 kite ea...jgan lupakan aku bile ko dah kawin nanti..aku harap
aku dapat datang wedding ko tu nanti...ko kat bee pee jgan nakal2..jgan gadoh2 ngan pejal aku dah jauh dari ko...dah x blh pergi rumah ko lagi time rehat hari jumaat...
dewi kalau free ko tolong tengok2 kan mak ngan azie adik aku tu ea...
kite dah x lh mcm dulu lagi...aku nk berdikari....maaf x dapat nk jumpa ko semalam..aku
tertido....ko x marah aku kan....dewi..aku sayang ko sangat2 tau...tu yang perlu ko tahu..kalauaku bz x dpt jawab call ko lambat balas sms ko..aku harap ko paham kerja aku nanti...aku xnk ko pkr aku lupakan ko bile aku dah kt sana...walaupun badan aku kt sana..tapi aku nak ko tahu aty aku...jiwa aku..still kt bee pee lagi...smpaikan salam kt semua famili ko ngan pejal tau...doakan aku sentiasa sihat dan akan kurus nanti..hehehhehe
salam sayang.....muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



Dayang:salam sayang...dayang..aku tahu ko x tau pun aku tulis entry ni untuk ko,nanti ko tya lh dewi ea....dayang aku harap ko x marah aku pergi kje kt KLIA.mesti pasni ko bosan kan...dan kite xlh mcm dulu2 lagi...aku dah jauh dari ko yang...aku harap ko jaga diri ko elok2 ea...xnk ngis2 selalu,jgan gaduh ngan bf...dengar ckp mak ayah ko tau..tolong jgak tengok2kan mak n adik aku kt cini....sejak aku xde sapa2 yg istimewa dlm idop aku..ko r yang paling rapat ngan aku dyg...sepanjang ko sentiasa teman aku ke mne jek...walaupun time tu aku sedih ke..aku ketawa ke....ko r teman aku...ni aku dah xde..aku xnk ko ngis lagi tau..janji ngan aku...nanti jgan lupa tgkkn dewi jugak...dia kawan kte walaupun ko x rapat ngan dia..dewi n ko..aku sayang tau kat korang berdua..ingat tau..berulang2 kali aku g tau ni...aku syg kan korang..sayang sgt2....dayang..jgan lupa solat ea....ko bolh berubah punya....xnk menyerah kalah dlam idop..bia apa orang nk kata pasal kte...janji kte x buat.jgan sesekli kite melenting...x slh kalau kite diam....tp yang pasti kite tau di mana kite berpijak...akhir skli.... lagu kegemaran aku yang aku suke ni...untuk korang berdua...khas untuk korang...


DIRIKU UNTUKMU:

Berpusing kepalaku lagi
Mengharap cinta yang tiada pasti
Biarpun sukar tuk menerimanya
Harap di hati tetap ada untuk kita

Dan ku mahu semua
Hatimu itu
Bukalah selamanya
Agar dapatku selami cinta

Di manakah sukarnya
Untuk kau fahami jiwaku
Apa gilakah aku meneka hatimu
Apa kau buta

Aku hanya di sini
Mengharap menanti senyumanmu oh sayang
Biar apa pun
Diriku untukmu

Ku untukmu

Diriku hanya satu
Cuma untuk dirimu
Hanya di sini
Ku menanti
Hanya di sini
Kasih…


kalau teringtkn aku..nyanyilah lagu ni tau...



glitter-graphics.com

Jumaat, 19 Mac 2010

DAYANG YANG RAKAM...

ni video masa aku ngan dyang dah kepenatan sgt...
pakai kasut tumit kome....skit r kaki ni....
sebelom di interview..dayang interview aku dulu..wakaka
video