Khamis, 22 Januari 2009

TAG DARI KAKAK EIZA


1.Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ini kepada kamu:
kakak angkt aku yang bg award ni kat aku....seorang yang kerap sakit kecian kakak....
balik keje mesti datang kdai topup aku ni,caring sangt ngan aku,rajin bagi nasihat kat aku aku close ngan dia x mcm sepupu aku tu,baru cerita cikit mula r dia kate aku x nak amik tau xde kaitan ngan aku,sepupu apa mcm tu tp apa2 pun kak iza baik sgt2 ngn aku x sesia aku jdkan dia kakak aku...sayang kak iza..muuuuaaahhh..mmmmuuuaaaahhhhh!!
2.hobi aku x bayak tp aku try r cari dari zaman tok kadok aku yang aku ingt lagi
  • date(semua yang berpasangn pun suke)kih kih kih
  • makan(x mkn sakit t)
  • konvoi
  • kemas rumah
  • aku ni gila shopping tp...............
  • aku punyai impian yang orang akan pikir biasa2 jek tp kalau benda tu ada kat tgn aku skg ni aku x payah pikir pape lagi sudah SEMPURNA idp aku ni
  • aku ada 1 harta yang paling berharga SUPERBIKE kesayangan aku
  • aku suke BUDAK2 KECIK YANG COMEL2 kalau ada pic2 kat paper yang menarik perhatian aku mesti aku akan kerat tampal kat meja kerja aku
  • aku x suke dlm kehidupan aku ni berkaitan dengan DUIT(mcm ne tu ek)
  • belom pakai cermin mata walaupun da x nmpk...mungkin x penting bg aku tp bila kepala da dut dut dak....mula r nak menjeng..

6 ulasan:

bulan berkata...

silalah..br lagi buat blog yer..
ok..try ur best..

ab geldofg berkata...

kena tag ye

eiza in the house.. berkata...

terima kaseh adikku syg...jgn puji lelebih..malu akak gtu..hehehe..syg adik akak jugak..muahhhhh!!!

NIMI♥ Co. berkata...

wahh dpt award

Lina berkata...

bulan-yes baru lagi tq coz time aku jadi pefollow blog ko..kih kih kih
ab-aah lah kak iza yang sruh buat menci wat tag.
kak eiza-hehehe ok x nak puji lagi pas ni tp nak buat apa ek?
nimi-aah dpt awrd tp nimi lah aku tag sila jawab n copy award tu ok...hihihih

~~ciklinn~~ berkata...

dik cepat ko buat spekk nanti leh dapat migrain tau..cam akak dulu.... huhuhuhuhuhu

wah best dapat award....