Rabu, 11 Mac 2009

BOLEH HIDUP....

aku kje sorang2 pun boleh idap.....
x lh gaduh2....
relex jek kje aku.....kalau aku boring aku ddk kt luar kdai...
tgk org lalu lalang.....
time pic ni d ambil dlm kol 5.45 x silap aku.....
kawasan ni mmg sunyi..tu yang kereta kak ida pun boleh kne curi....
x ramai org lalu lalang...kerata pun x byk..tp kalau waktu puncak ckit lah...
xlah ketara sgt ramainya.......
byk lagi kdai2 n opis2 yang masih kosong.....nak park pun senang...
kt cni majlis pembandaran x saman pun..diaorg pemalas nak jaln2 kt cni....
dok lepak kt kdai kopi jek...cukup msa alik.....
aku da apal sgt ngan budak2 parking ni......
tmpt lain tu aku x tau r...
tmpt ni jek yang aku maksudkan....
jgan marah n terasa pulak..........
segala saman menyaman aku x amik port...
aku da warning awal2...
ni blog aku..sukati aku r nak ckp apa...
hak aku,tenaga aku....
NOT UR BUSINESS
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA........

kaki aku nak interprim dlu...........

tgk lah cuacanya...gulap sungguh....



byk x kenderaan kt cni???

he3....awek manis nak bergambar jugak.....

1 ulasan:

fndrocka berkata...

meh exchange link kalau berani