Isnin, 4 Mei 2009

AMIK LAH...


salam...
semua yang berkunjung ke blog lina...MEST R AMIK PIC INI untuk di taruk kt blog korang...sapa2 yang tgk blog aku tp x amik..ALLAH nmpk tau...so pandai2 lah yek jwb nt....aku xnak bertanggungjwb..
di sebabkan ari ni aku pemurah haty...aku nak bg korang semua pic ni...tp seblm tu..kne r jwb soalan dari aku....itu yang pasti r......
soalan2nya......
1.nyatakan bila anda mula bercinta?(semua jenis cinta)
2.nyatakan tarikh keramat percintaan anda?
3.nyatakan percintaan anda yang paling lama dgan pasagan anda itu...
4.kalau ada putus @ pernah putus dan kembali balik..pun bg thu jgak..
5.korang semua just jwb jek soalan ini x pyh kne2kan org lain..klau nak knekan jgak org lain tu terpulang pada korang sendri...
6.dan apabila sudah siap menjawab TAG aku ini..sila antr komen yang anda sudah menjawb
ok senang jek kan..so jgan ngelat ok..ALLAH nmpk tau...
tata..so pkr2kan lah ok...
iklan ini tiada megaitkan yang masih idp @ pun yang telan meninggal dunia..amin..

10 ulasan:

dkama berkata...

aik nak jawap kat mana nih.... den jawap dalam ati yo.. hehehe

Nash Taj (^_^) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nash Taj (^_^) berkata...

lina...smua jnis cnta ni cmna kok...lain dr lain soalan nye hehe...

Lina berkata...

salam dkama=jwb kt blog dkama..nt lina baca pas da buat....bkn jwb dlm haty..x tau apa dlm haty dkama tu..bni dkma je yg tau..
nas=semua jns cinta ni contohnya cinta monyet ke,conta kontrak ke?same like that r...:D

Nash Taj (^_^) berkata...

hehe ok2...eh watla chat mix..klik je kt chat mix aku...errr...gmbar 2 mmg real...pkai nset sony je hehe...tp mmber aku edit la skit jd cm2...tmpat 2 kt danga bay...tgh mlm...kbetulan ada 1 je lampu kt ctu...per lg...pleasing jela huhu...

dkama berkata...

dah jawab da...

hakim berkata...

hihihi mcm2 la...dkama2 xpaham2 yer?wah topik pasal cinta yer?huhu...cm best jer...

Lina berkata...

salam hakim...selamt datang ke blog ku ini...jwb r..mmt aku tgk hasilnya ok?

dkama berkata...

Hakim:
hampeh@akim.com.. ko kutuk gua kat sini... gua nak tengok lu jawap soklan Lina pulak??? haaa goyang...

Nash Taj (^_^) berkata...

lina...dh jwb...tp standard mrkah 1/2 dr 4 markah hehe...