Isnin, 4 Mei 2009

JOGING,PASAR,CUCI,KEMAS,TIDO


Salam....selamt pagi dunia...pagi kol 6...perjanjian untuk pergi berjoging ngan adik aku dan sue...
dari umh aku n azi naik motor...park kt umh sue jek..dari umh sue ke tasik Y dekt jek....
bermula r opersi untuk merampingkan badan bermula....aku dan sue adalah terutama kne kuruskan badan..adik aku jeust teman2 jek...

lihtlah dara2 sunting happy menjadi pmpuan muda yang bgun awal pagi...walau pun cuacanya mmg x megizinkan untuk kami perjoging ni..gerimis datang megundang dan menjemput kami untuk pulang tido...tp demi azam yg kuat..joging tetp di teruskan jugak wlau apa2 pun yg terjadi....
azi ngan muke bgun pagi nya...monyk jek cik adik..sms laki hang ke apa?

aku yg sruh azi berpose mcm ni..bia nmpk mcm candid jek..hhuhuh
tp aku yg sruh sebnrnya..hahahahahahah
sue pun menjadi mangsa bergambar gambir aku....tgklah datenya tu..jujur r aku ni..hahaha
siap ada tarikh dan date lagi tau pic ni aku snap...percaya x??cpt ckp percaya kt aku!cpt!!

hahahaha..jgan slh anggp tau...time ni msa untuk makan pulak...tkg r timenya da kol brapa..perot pun mesti r da berlagu riang....mntk untuk di isi secepat mungkin..
tp aku dan adik aku x mam pun..sue jek yg da lapor...
cedikit yang sept aku snap seblm balik....

ini pun jgak...

ini jugak...

ini tidak...tp mmg aku dan azi n mak...bergotong royong cuci karpet kecik ni...tp perot kteorg da di isi mse p pasor td.tpkan..ada 1 hal yg aku x sadar mse kt pasar tu..sweter itam aku tertinggal..tulah syok sgt mkn..tu yg pergi pun x sadr brang tertinggal....xpelah..da xde rezeki kot...derma sja pada mereka..wakakakaka

inilh motor baru abg aku..sama ngan motor adik...
tiap mggu abg cuci motor ni..alang2 dia cuci motor..aku pon tompang sekaki cuci motor aku...
tp x snp pun gmbr motor aku di cuci...x cukup tgan nak cuci lagi..nak snap bagai...
tu hero family tgh cuci motor dia..mesti pelikkan..dia r abg aku..x pernah msuk pun dlm blog aku ni..krnya pestime r ni...o..bertuah r dia ek..wakakakaka

ea??mak sapa ni bergitu sekli dia berpakaian...berdiri kt pagar pulak tu...o
tayang muke ea mak..nak ngorat sapa tu r!!masuk2 masuk...masuk!!masuk rumh kakak ckp..cepet!!
mse syok2 tgh bercuci sental2 bagai..datang pulak ambulan sepital kt lorong umh aku....
ada org sakit dia nak amik..mak aku kte org tua lki2..sakit tua..umrnya 95++ tau....
pas siap jek keje kt luar rumh..dlm rumh jgan cte r..da mcm kapal karam 10 thun x bersihnya..biasalah..rajin sgt2 anak2 dara dlm rumh ni..mak pun mula r mukadimh dia....
tp x lama pun dia berbebelan...dia ajak abg aku p teman dia p umh mmber dia..nak byr barang AVON dia..lk tu jek ctenya

4 ulasan:

dkama berkata...

argh.. baru den ingat... motor den dah sebulan tak cuci...

Lina berkata...

ayo...apa ni da lama x cuci motor..mesti daki sekati ni..kompom ni...p lah cuci sana balik kje nt....kucing nak tompang kencing pun pkr 100 kli tau..

dkama berkata...

itu motor selupa unta la... mana ada kucing belani punye...

Lina berkata...

hahahaha..p lah antr speed racing punya..bru blh jadi mat rumpit..hahahahah