Sabtu, 27 Jun 2009

PUTUS

Setmen xnak blah ek..p.u.t.u.s
aku call mmber aku dyg...
nak ajak p umh dewi ada knduri kwin abg si dewi tu.....
cte...punya cte..pot..pet..pot..pet...
aku sruh dia bwk" a" sekli........
ko gmpar beb.........
"a" PUTUS TUNANG.......
skg ni dia tgh bersedih.........
tp kjp jek kot........
skg ni "a" tgh rajin layan sms si "a" pulak.........
ermmmmm..ko mmg x serik ek "a"........
("a" semoga jalan idp ko tenang jek ye..cobelah untuk berubah)
"a" ni aku da knl dari sekolh rendah lagi.....smpai ke habis sekolh ni...dia ttp mcm tu
x abs2 ngan PLAY dia....ermmmmmmmmm
kwanku....berubahlah..x semestinya kte selalu di atas ye syang....
walau pape pun..ko ttp kWn kami(aku.dyg&dewi)

Jumaat, 26 Jun 2009

MAKAN DOYANNN..

Salam..dush..dush!!
benjol pale aku ckit...
jgan hukum aku coz doyann...
aku mmg x mkn doyan......
tp.ari ni....kol 1.15 mnt td...aku mkn doyan ngan mak aku.....
mak aku p sruh aku nyamar.....
akhirnya...2 ketol aku copet...
huhuhuuhhu
sedap jgak ek..:D
kelapa aku da mula sakit ni.....
x blh coba..nak di coba2......
adoiiiiiiiii....sakitnya kepala aku!!

p/s:pic aku mkn doyan mmg xde...coz hp aku cas td....

Rabu, 24 Jun 2009

LESEN P AKU


jumaat aku p mintak p.sarip lesen p aku...lmbt betol nak siapkan..apa mslhnya pun aku xtau...mnyusahkan org betol r....duit nak laju jek......
tp apa-apa pun..aku mmg happy..akhirnya dpt jgak lesen p ni...
amin........tq ALLAH

SEHA



jgan tgk lama2....dia da berpunya...hhahahaahah
ni sepupu aku belah mak aku...pic berdua tu ngan mak ngah aku..(mak dia r)
diaorg ni duduk jb...
11/07 ni kakak kepada seha ni yang akan bernikah kT jb..merka yg dtg cni hantr kad jemputan mse tu...ada kt n3 lepas...p r cek sendri....
umr dia baru 20 thun...pak ngah aku kje kapal....kt jb..tp aku xtau apa nme nya...yang pasti bukan ptp...(perlabuhan tanjung pelepas)

KENDURI KAWIN FARAHIN

Salam..n3 ni pun hari sbtu
aku tmnkan mak aku pergi kenduri kawin

pasangan yang diraikan pada hari tu...

pengantin pmpuannya...mereka da nikah mlm jumaat smlmnya...aku mmg x p...
umr farahin ni baru 18thun...kiranya pasangan muda r ni...

pelaminnya cantik sgtkan.........ermmmmm bestnya.....
aku kne tggu mak aku siap mkn..dia kalau mkn mmg lmbt agt...
pom..pang..aku mmg x denya nak tggu pengantin laki2 dtg...dlm kol 12:45 blah dari ctu...

Rabu, 17 Jun 2009

FIRDAUS@ADIK BONGSU


Salam....ok ni adik bongsu aku,name dia firdaus...baru 14thun...
tapi tinggi da sama ngan aku..:D
mmg dasar aku ni pendek....

ari sabtu seblm esoknya aku antr dia balik simpang renggam...
dia teman kan aku p kje...coz aku takut lagi nak duduk kt tmpt kje ni sorang2 pas kne rompak semlmnya tu...
time ni aku ngan adik aku kt kdai mkn...nak bli sarapan...tq daud coz tmnkan aku...
kami mkn roti canai saja sarapan pagi tu...

siap mkn dia baca paper...dia r yang dari kcik x duduk ngan kteorg....dia atok pmpuan yang jaga...coz dlu kami miskin..mak abah aku da cerai...tu yang mak aku xtau nak mntk sapa jagakan dia....tp pas dia nak masuk sekolh darjah 1,mak aku amik dia untuk dia duduk ngan kteorg semua...smpai lah dia tingkatan 1.....naik tingkatan 2 abah aku nak amik dia...nak jaga r...skg ni dia sty kt simpang renggam...abah aku da kawin ngan wanita indon anak 2....aku xtau r mcm ne rupa pmpuan tu just mak da jmpe r coz dia dtg umah ikut abah time nak amik daud dlu...smpai lh skg ni daud duduk ngan abah aku...
tp aku sedh r ngan life adik aku ni...sekolh jauh ngan umah,da r dia tu mcm papan sekeping....p seklh jauh...adoiiiii angan kteorg saja lah daud....lagi dkt p sekolh..mkn pakai semua da tersedia..x payah buat sendri..harap jek ada mak tiri..tp pakaian sndri pun kne basuh...
tp bgs jgak dia duduk ngan abah aku..x blh kuar merayap...nak main pun kt laman rumah jek,huhuhhuhuuhuhuhu
kalau kt cni..mmg x ckp kaki nak menjalajah...

wowwwwwwwwwww
sedap ice krim ni.........

cantik nya kasut nike ni.......kasut sapa ni sesat kt blog aku nih r!!
time ni aku ngah bertaruh main game daytona...peh..gua cakap lu..dia pandai main drift kt kmputer...gua mmg x blh menang r....tersingai jek gua puji dia pndai main drift

berehat seketika bersama kami............
keorg blik dlm kol 4 lebh kurang...ms.lim sruh tutup awal....
daudnya blh lagi tya kt aku`ko kate blik kol 6?`
aku biasa mmg alik kol 6 tp da di sruh alik awal..apa lagi
blahhhh r.......hihihihihi


ni plak ngan adik pmpuan aku...time ni dia bru blik kje dlm 6 lebh...
kteorg nak p paso mlm bli mamam ckit.. .daudnya pas blik jek dari tmn aku kt tmpt kje...berdezuppp ke padang main bola ngan mmber2 dia...
mlmnya lorong umh aku ni bising ngan buyik lagu2 hindustan+tamil+india bagai....ada majlis perkahwinan.....pic atas tu nasib baik blurrr jek...coz adik aku,mak aku.abg aku tgh dok perhatikan jek majlis org india tu....bising gila...da mcm pesta apa....daudnya ngan xtau malu..x pakai bju nya...blh berjoget plak..adoi2....terserlah anak mamak ko ni duad...hahahahhahaha
klh.

Sabtu, 13 Jun 2009

DI ROMPAK...

salam...
peristiwa 12/6/2009 hari yang mmg aku x boleh lupakan.......
kdai tmpt aku kje ni kne rompak..
abs semua duit2 ilang..aku di pukau untuk seketika...tu lh yang aku tau dari org atas...
ish2...aku duduk kt kdai yang kcik lagi x berduit ni pun dia dtg rompak.....:(
dalah mls aku nak ingtkan blik...menjadikan aku lagi takut nt....oklh..slm...

Selasa, 9 Jun 2009

PASAR MARI&KAD JEMPUTAN


Ikan..ikan..ikan...sekilo 8ringgit....mari..mari...beli ikan..ikan..ikannnnnnnnn....
ada ikan caru,ikan yu,ikan jossssssss pun ada....(heheheh)
saja jek gurayyyy2..tgk2 kalau ada2 ciri penjual ikan yang profesional....
laku ikan denn...kayoo makkk oii!!
(tgk r ikan yang aku snapkan tu)....pelik wow.....(jadi jakun time ni...)
aku kira ok apa jakun kt ikan...dari azi....nak masuk dlm paso ni sruh adik bawakkan myk kapak..pening kepala bau ikan2...adoiiiiiiiii...ni orang london baru blik malaysia r ke???



mak aku tgh memilh sotong yang terbaik....dari yang baik2....
untuk dapatkan rasa yang terbaik dlm masakan..(apa aku merepek ni????)

PEKERJA WINGTATT TRADING


asia

lina

kak.ida
kami r pekerja yang paling rajin sekli kt cni..huhuhuhuhuhu
memasing tgh sibuk nak blik cpt..coz esok hari keputraan sultan mizankan..
time ni aku da naik atas kne gantikan tmpt ms.lim jp...coz dia balik awal...pas 7.30 aku blik r..asia plak yang tolong smbung OT...smpai kol 10 mlm...

Rabu, 3 Jun 2009

AWARD TERBARU...


Salam....ari ni aku dapat AWARD dari DKAMA....di sebabkan aku pun pencinta kedamaian..wajib bagi aku untuk mencopet AWARD ni..mengenai dkama yang aku sedia maklum adalah pekerja yang sentiasa berduit yang pencanakkan diri di PUNCAK GENTING,mempuanyai isteri yang tgh sarat megandong(semoga baby sihat2 saja dlm pelukkan ibunya)hehehehehe....
seorang yang suke ROCKKKKKK!!!!!!!!!KAPAK.. tu yang aku dpt AWARD kapak tu:Dhahahahahahahhahaah
ok finis tentang beliau..kalau ada rahsia lagi tentang dri dkama kalau nak bg tau..cpt2 bgtau kat blogku...nt akan ku bongkrkan..wakakakakakak(ketawa setan jap)
tentang driku ni..mmg perncinta kedamaian dan keamanan..sama jek x aytnya ni?????????ermmmmm hentam sajal ah...huhhuhuhhu(gelak baby)tentang dri aku yang comel ni...harus aku memuji driku ini..kerana xde sapa nak puji aku:(((menagis mcm orang ilang anak)huhuhhuhuhuuhuhuhuhuhuhuh:((:((sad:((sad:((sad....
AKU ni??????aku biasa jek....awek cute lagi meletop di batu pahat ni ngan peyut muncitnya...coz haty byk sonang....dan tgh berusaha untuk kurus coz nak pastikan RAYA 2009 ni aku muat pakai bju2 raya aku..wakakakakakkaka..certa x hingat dunia...di sebabkan ada pic kapak tu..aku nak cte ngeri punya hal...mse kecik2 dlu..kalau x da awrah sepupu aku kne hayunkan kapak kt dri beliau..dan aku adlah pembunuh termuda yang akan megemparkan negara malysia..hahahah..
tp nyawa beliau sgt panajng..dan skg sudah menjadi makcik wow aku..anak dia da 7bulan skg...tahniah2 kak zira....ok tu saja laporan dari ku dari bilik berita HOTLINK WINGTATT SDN.BHD...akhir sekali PEACE~~~~~~~~~

Isnin, 1 Jun 2009

PROMOSI TERBARU HOTLINK






ok kawan2 semua..sesiapa yang pakai hotlink prepaid...skg ni promosi terbaru dari hotlink...korang kalau nak tgk klick pada gambar kalau nak baca lebh lanjut...iklan ni baru smpai td...