Rabu, 17 Jun 2009

FIRDAUS@ADIK BONGSU


Salam....ok ni adik bongsu aku,name dia firdaus...baru 14thun...
tapi tinggi da sama ngan aku..:D
mmg dasar aku ni pendek....

ari sabtu seblm esoknya aku antr dia balik simpang renggam...
dia teman kan aku p kje...coz aku takut lagi nak duduk kt tmpt kje ni sorang2 pas kne rompak semlmnya tu...
time ni aku ngan adik aku kt kdai mkn...nak bli sarapan...tq daud coz tmnkan aku...
kami mkn roti canai saja sarapan pagi tu...

siap mkn dia baca paper...dia r yang dari kcik x duduk ngan kteorg....dia atok pmpuan yang jaga...coz dlu kami miskin..mak abah aku da cerai...tu yang mak aku xtau nak mntk sapa jagakan dia....tp pas dia nak masuk sekolh darjah 1,mak aku amik dia untuk dia duduk ngan kteorg semua...smpai lah dia tingkatan 1.....naik tingkatan 2 abah aku nak amik dia...nak jaga r...skg ni dia sty kt simpang renggam...abah aku da kawin ngan wanita indon anak 2....aku xtau r mcm ne rupa pmpuan tu just mak da jmpe r coz dia dtg umah ikut abah time nak amik daud dlu...smpai lh skg ni daud duduk ngan abah aku...
tp aku sedh r ngan life adik aku ni...sekolh jauh ngan umah,da r dia tu mcm papan sekeping....p seklh jauh...adoiiiii angan kteorg saja lah daud....lagi dkt p sekolh..mkn pakai semua da tersedia..x payah buat sendri..harap jek ada mak tiri..tp pakaian sndri pun kne basuh...
tp bgs jgak dia duduk ngan abah aku..x blh kuar merayap...nak main pun kt laman rumah jek,huhuhhuhuuhuhuhu
kalau kt cni..mmg x ckp kaki nak menjalajah...

wowwwwwwwwwww
sedap ice krim ni.........

cantik nya kasut nike ni.......kasut sapa ni sesat kt blog aku nih r!!
time ni aku ngah bertaruh main game daytona...peh..gua cakap lu..dia pandai main drift kt kmputer...gua mmg x blh menang r....tersingai jek gua puji dia pndai main drift

berehat seketika bersama kami............
keorg blik dlm kol 4 lebh kurang...ms.lim sruh tutup awal....
daudnya blh lagi tya kt aku`ko kate blik kol 6?`
aku biasa mmg alik kol 6 tp da di sruh alik awal..apa lagi
blahhhh r.......hihihihihi


ni plak ngan adik pmpuan aku...time ni dia bru blik kje dlm 6 lebh...
kteorg nak p paso mlm bli mamam ckit.. .daudnya pas blik jek dari tmn aku kt tmpt kje...berdezuppp ke padang main bola ngan mmber2 dia...
mlmnya lorong umh aku ni bising ngan buyik lagu2 hindustan+tamil+india bagai....ada majlis perkahwinan.....pic atas tu nasib baik blurrr jek...coz adik aku,mak aku.abg aku tgh dok perhatikan jek majlis org india tu....bising gila...da mcm pesta apa....daudnya ngan xtau malu..x pakai bju nya...blh berjoget plak..adoi2....terserlah anak mamak ko ni duad...hahahahhahaha
klh.

Tiada ulasan: