Khamis, 2 Julai 2009

PENCOPET barang


Salam.........
ari ni tmpt kje mak aku ada polis datang
nak siasat..
kehilangan brg dlm kantin..
mak aku dan cik bibah di bwk ke blai polis untuk di soal..
mak aku ada gtau brg mmg ilang selasa(23/06)
tp mmg brg kt sana mmg sering ilang...
coz sejak kantin dah pindah ke atas..dkt2 ngan padang...
skg ni sekolh tmpt mak aku kje tu tgk renovate
ramai lh mamat2 indon,bangla melayu kje kt ctu..
tp xtau la pulak sapa yg curinya...???
yg aku pelik sgt2 ni...mak aku alik kje kol 1 ptg...
(aku yg amik)...pergi kje abg aku hantr smpai mak nor dtg...
bru si gopal tu blik......
td..mse soal siasat mak nor boleh blik awal...
dan tingglkan motor dia kt tmpt kje tu,ktenya anak dia amik...
punca mak aku di siasat coz..mak aku buke kdai tiap pagi..dlm kol 4.30 mcm tu....
kekadang jek mak nor buka kalau mak aku bgun lmbt..mcm pagi td.
mak aku p kerja lmbt(aku yg hantr)
mak aku pnt sgt..mlm td byk pinggan kne basuh...cuztermer kt tmpt kje mlm mak aku ramai pulak mlm td ktenya(aku amik jgak)
x pernah2 pun mak nor tinggalkan motor dia kt tmpt kje tu...dan selalunya mak aku yg kuar awal...(kol 1)
kli ni napa mak nor yg blik dlu...ermmmmmm
mcm tau2 jek polis nak dtg.......
enth lh..nt ketemu jgak Ngan pencuri tu......
yg pasti aku tau mak aku xkan amik...klau amik pun nak buat apa..
kalau ada brg2 bru kt umh aku tu pun..mesti aku da tya......
xkan aku nak diamkan dri kalau mak aku tangn panjang pulak.....
xke dosa....??
brg yg ilang tu pun family aku x kan guna pun....set bufey yg ilang......
kalau ilang brg tu mesti lh ada kaitan ngan rajin masak2 buat diner@yg jnis layan dri tu...
ermmmmmmm.....enth r..aty aku mcm kuat r ktekan "tut"
oklh polis...selamat berjumpa ngan pencuri itu OK....???

1 ulasan:

meo188 berkata...

huhuhu, cute ninja itu...

jom amik AWARD untuk blog nie kat blog saye.

http://meo188.blogspot.com