Rabu, 15 Julai 2009

PERKAHWINAN BULAN 7

Salam semua.....
sri ni aku da blh update blog aku yg da bersawang ni....
tetiba ada pic sanding kan..ni sepupu aku...sepupu pertama yang berkawin ok!..yang lain msih muda lagi:D

Kak nani dan suami nya....yang di raikan..sepadan sgt....kecik jek kak nani aku ni..
temanya cantik kan...ijo pth...tp da ramai sgt pakai warna ni...x rasa lain dari yg lain..

pic istimewa dari family aku dan pak long aku...da lama x jmpe paklong aku..
dia duk KL..

aku xde mod nak sumbt byk2 pic yg aku amik tu..nt ad msa aku tunjuk pic je..cte aku mls....
pic ni kteorg kt jusco mne tah..mkn seblm balik batu pahat...
oklh tu jek cte yg terbaru pling lmbt aku update...buat ada2 jek ni:D
salam

Tiada ulasan: