Rabu, 30 September 2009

BERAYA DI RUMAH ABANG AZHAR@OPIS BOY


Salam....smlm tghari kteorg berya kt rumah opis boy kteorg...
abg azhar msakkn...huhhuuh
abg azhar ni best orgnya
senyum jek sentiasa.....
thun dpn jmput lagi ye...heheheh

WISH DAN HADIAH


Salam....
hai semua....
smlm dapat hadiah dari abang angkt aku..dia bagi cincin silver
nice la dpt hadiah dah tua2 ni....
msih ingt lagi tarikh 29 tu ek dia....
aku jek yang serik lupa ari lahir sendri...
kepada dewi kawan baik aku dunia akhirat terima kasih ye wish aku 12 tgh mlm 29 ari bulan smlm....terharu sgt2 ko ingt pada aku...
kak iza tq wish lina juga ya..doakan lina tenang setenang-tenangnya...
bani friends YM yang besday dia sama aku mlm td dia call aku...dia baru siap potong kek hari jadi dia....seronoknya ada wife n family ingt..
smlm fir wish aku jgak....napa lah ek...????
jauh lh ko dari aku....aku da tenang skg tanpa ko lagi....amin...

29 SEPTERMBER 2009


29/09/1988 lahirnya bayi pempuan yang hitam mcm anak mamak....
29/09/2009 genap umurnya 21 tahun.....
semoga aku panjang umr,murah rezeki,di kurniakan kesihatan yang berpanjagan,bahagia menjadi milik aku...dan ketenangan selalu bersamaku....
amin..
kepada orket anak apie selamat hari jadi ye sayang
bani kawan YM selamat hari jadi juga...
amin...

Isnin, 28 September 2009

RAYA KE ENAM YANG TERISTIMEWA


Salam....aku tgh tggu azie masa ni...kami nak pergi berya ke rumah kwan2 sekolh dulu

kteorg baru sampai rumah saidatul...tp kteorg lagi selesa panggil dia mak bun

gambar2 ni aku amik ciz dewi nak tgk sgt2 kwn dia...
coz dewi x dapat join,dia kena teman tunang dia pergi segamat
tengok anak buah tunang dia sick

masa ni mak bun belom siap lagi....

aku pun nak jugak bergmbar kt rumah dia yang cantik ni...

azie tengah bz berbual dengan faizal tercinta dia...hehehe

siti terlalu teruja dengan deko rumah mak bun ni...byak pic dia amik..
gasak hang lah siti



ok rumah dah bertukar da....rancang nak pergi rumah orang lain...
tp kaki ni turun dari kerta dgn kaki kanan agknya..jumpa lh rumah dibah
...berraya je lh wt muke tebal..hahahahah
tp pape pun family dia best...

aku amik pic,sebok betol r awek belakang ni sorang...

happy je tgk kwn2 berkumpol...

me and siti

me and azie

dayang n me

apa lh yang di ceritak an si siti ni sampai naik2 tgan bagai

kami di rumah dibah seblm balik

ke rumah aku pulak...

mentang2 rumah aku sunyi xde orang...
merka ni pun buat mcm rumah sendri...

abang aku tolong amikkan pic kami berlima

me and zima

siti and me lagi

kami pergi rumah aini paling last sekli...
dia blik kje kol 10 mlm..tu yg rumh dia menjadi persingghan terakhir

dayang dengan siti tengah bergurau

kali li kami berenam pulak...mak bun dah balik rumah dia

yang ni last pic aku amik...pose laju trus..hahaha
oklh tu jek cte aku....aku rindu kwn2 aku dengan saat2 happy
gurau senda kami seperti dulu lagi....
aku berharap..berkekalan lh hendakknya perhubungan ini...

RAYA KE LAPAN


Salam.....semalam petang dalam pukul 4 asia datang berraya
kt rumah aku membawa body guard nya sekali 3 orang...
yang sebelah asia tu kekasih hatinya..abang din..
pemalu pulak aku amik gambar dia..abang din2...
dtang jugak berraya kt teratak kecik lagi comel family aku ni...


body guard lagi dua ni sebenarnya member abang din
mereka ikut berraya juga...dari kiri itu p`ie dan kanannya mus..
terima kasih sudi datang berraya di rumah family ku.:)


semalam abang din datang dua kali ke rumah aku....time gambr ni aku amik diaorg nak blik da...
abang din tolong abang ijam tunjukkan jalan kerumah aku....
sembil tu abang din beraya jugak.....
sempat lagi tu tengok TV...smbil tggu mak aku balik kerja...
kecian diaorng ni aku dera....berbaris mcm ni di pansa amik gambar...
abang din mcm biasa xkan tunjuk muka...maaf lh ye pada kamu semua yang gambarnya aku masukkan dalam blog aku ni...saja nak memeriahkan lagi suasana blogku...

RAYA KE ENAM


salam.....entry ni 25 ari bulan punya...terlampau rajin sangat
tu yang update lambat...
kawan2 club motor skuter aku datang beraya kt rumah aku....
seronok jugak dapat berkompol ramai2 mcm ni...dewi dengan pejal pun datang
bawak member2 club motor dia...

ini bekas2 member club motor aku..dari kiri tu miz,aie dan ery..


yang kiri ni aku x kenal,coz dia member club dewi sebelah dia tu
zul dengan aku pun x kenal..hahaahhaah

kecian kwn aku ni,tersepit dia duduk kt tepi tu...
dah lh kerusinya muat untuk dua orang saja...
tu lah...pejal....nak berkepit jek dengan dewi x nak renggang..
dia orang x lama kat cini....kol 9.30 dah balik..nak pergi open hause rumah yang lain
ery,aie dengan miz je x balik lagi..masih stay kt rumah aku tengok TV
ok lah..tu saja cerita kawan2 motor datang beraya...

RAYA KE EMPAT









Salam...raya ke empat aku dah mula naik kerja...
tp aku happy sangat2 coz ada tetamu jauh dari KL nak datang jumpa aku
kak mas dengan family dia....
seronoknya jumpa kak mas ni...kecik jek rupanya..
dapat juga mengukir kenangan indah raya tahun ni..:)
rindunya nak jumpa kak mas lagi:(

Khamis, 24 September 2009

KUNING BIRU


ok x???

RAYA KE TIGA


Kami sekeluaga nak pergi parit raja umh cik normah kami...

Tumpang kerta an pakwe azi bru..raya thun ni berbf barulh dia

ala2...buat2 malu r pulak mu ni...sekel nak x??

sempat pulak mak masak ikan siakap masak 3 rasa..
kjp jek lau tagn mak aku yang masak....1 jam pun x sampai tau...

masa untuk pulang..coz orang dari JB nak smpai kol 4 nt...
ni nazri ngan daud bru aku jmpe diaorg pergi berya kt umh2 jiran mak cik ktorg
ada cite lucu daud g tau....kelakar btol r nazri ni...,mls aku nak cte....
bukan korang nak gelak pun...hhahahah

mak x saing kteorg....coz pas kteorg nak blik..puksu dolah dari jb dtg umh
cik normah...mak naik puksu blik bp...coz merka na ksinggah kubur nenek

meriah tau sedara mara aku dtang....
makan masa jgak r tggu mereka ni..katenya kt airtam jem sgt2...ada lh dlm 2 jam aku tggu kt umh...

mak xde ngan cik normah...diaorg smbung masak kt umh pulak
mak aku masak tom yam n sayur2 campur....

pas mkn siap kteorg bergambar pulak.........tgk lh ye..jgan muntah ijo da







dlm 6 lebh diaorg blik..lucu sgt2 ada diaorg ni...
xlh sunyi raya thun ni:):D

puk su x blik..dia tido semlm sefamily....

puksu ni adik mak aku.....anak dia nadia n arol....
wifenya org kota tinggi..
oklh smpai cni jek cte raya aku...raya ke 4 aku da naik kerja..
rutin harian jalan mcm biasa...
oklh...selamat hari raya semua.....maaf zahir dan batin...