Khamis, 24 September 2009

RAYA KE DUA


raya ke dua kami x pergi mane2...
ada 3 tetamu penting datang....

mak dari pagi2 lagi da tggu da org nak raya...


seblm tu nak bergmbr2 lah dulu yek....


tggu kwn2 kerja x mai2 lagi...
abg aku ni hantu tido....smpai petang dia tido...
tggu org mersing dtang cini...
uda dri mersing naik motor dtang bp...

mis punya blog pun nak bergmbr jgak...

aku kt opis.....kne OT...

first tetamu kteorg ni mak2 pak2 dak2 kcik ni...tp
mak pak budak kcik ni x mau bergmbar..anak nya jek aku amik picnya
abg aku ni kje ngan cina....

petangnya amy,lina,faiz n anzri dtang beraya....
rindu kt org sombong ni...tp ligat lah pulak da dtg ni...
dok nak bergasak ngan daud jek..si daud pun layn...
ermmmm...mls nak tguh...

aksi2 menjeng lagi mengada2 nazri ni...tp rindu gaya dia..:((

ala coomeelllnya dia.....

mlm raya ke 2 nazri xnak blik umhnya..
dia nak tido ngan mak aku....
tp tido ngan aku jgak kt dpn tv...
xnk tido kt blik ngan mak...

akzi2 nya selongkr apa jek yg dia nmpk dlm umh ni
aku blm rasmikan lagi speck mata aku ni..dia da usha bergaya sakan..

tetamu terakhir ni istimewa dlm idp aku....kami da 8thun x jmpa..
dia lh abg angkt aku dri aku tngktan 2 lagi..smpai lah skg ni...
anak dia pun da 2,still menten muke bujang...abg uda namenya...
aku panggil dia `pakde`
oklh smbung raya ke 3 pulak ye...sedara mara aku datang,best wow...~~~

Tiada ulasan: