Isnin, 28 September 2009

RAYA KE ENAM YANG TERISTIMEWA


Salam....aku tgh tggu azie masa ni...kami nak pergi berya ke rumah kwan2 sekolh dulu

kteorg baru sampai rumah saidatul...tp kteorg lagi selesa panggil dia mak bun

gambar2 ni aku amik ciz dewi nak tgk sgt2 kwn dia...
coz dewi x dapat join,dia kena teman tunang dia pergi segamat
tengok anak buah tunang dia sick

masa ni mak bun belom siap lagi....

aku pun nak jugak bergmbar kt rumah dia yang cantik ni...

azie tengah bz berbual dengan faizal tercinta dia...hehehe

siti terlalu teruja dengan deko rumah mak bun ni...byak pic dia amik..
gasak hang lah siti



ok rumah dah bertukar da....rancang nak pergi rumah orang lain...
tp kaki ni turun dari kerta dgn kaki kanan agknya..jumpa lh rumah dibah
...berraya je lh wt muke tebal..hahahahah
tp pape pun family dia best...

aku amik pic,sebok betol r awek belakang ni sorang...

happy je tgk kwn2 berkumpol...

me and siti

me and azie

dayang n me

apa lh yang di ceritak an si siti ni sampai naik2 tgan bagai

kami di rumah dibah seblm balik

ke rumah aku pulak...

mentang2 rumah aku sunyi xde orang...
merka ni pun buat mcm rumah sendri...

abang aku tolong amikkan pic kami berlima

me and zima

siti and me lagi

kami pergi rumah aini paling last sekli...
dia blik kje kol 10 mlm..tu yg rumh dia menjadi persingghan terakhir

dayang dengan siti tengah bergurau

kali li kami berenam pulak...mak bun dah balik rumah dia

yang ni last pic aku amik...pose laju trus..hahaha
oklh tu jek cte aku....aku rindu kwn2 aku dengan saat2 happy
gurau senda kami seperti dulu lagi....
aku berharap..berkekalan lh hendakknya perhubungan ini...

2 ulasan:

Fatt Chin Choy berkata...

bergambar sakan korang...

aku satu pun tak ada gambar raya

lina berkata...

lor....xde pic raya?
napa x de...
x ske bergmbar ke...
rugi tau xde