Isnin, 28 September 2009

RAYA KE ENAM


salam.....entry ni 25 ari bulan punya...terlampau rajin sangat
tu yang update lambat...
kawan2 club motor skuter aku datang beraya kt rumah aku....
seronok jugak dapat berkompol ramai2 mcm ni...dewi dengan pejal pun datang
bawak member2 club motor dia...

ini bekas2 member club motor aku..dari kiri tu miz,aie dan ery..


yang kiri ni aku x kenal,coz dia member club dewi sebelah dia tu
zul dengan aku pun x kenal..hahaahhaah

kecian kwn aku ni,tersepit dia duduk kt tepi tu...
dah lh kerusinya muat untuk dua orang saja...
tu lah...pejal....nak berkepit jek dengan dewi x nak renggang..
dia orang x lama kat cini....kol 9.30 dah balik..nak pergi open hause rumah yang lain
ery,aie dengan miz je x balik lagi..masih stay kt rumah aku tengok TV
ok lah..tu saja cerita kawan2 motor datang beraya...

2 ulasan:

Fatt Chin Choy berkata...

kelab motor jangan merempit sudah :)

lina berkata...

yes.....we hate mat rompit itu..
hahahahha
xdelh club skuter...member2 skuter ramai dah pencen da...just ada motor je..huhuhu