Isnin, 28 September 2009

RAYA KE LAPAN


Salam.....semalam petang dalam pukul 4 asia datang berraya
kt rumah aku membawa body guard nya sekali 3 orang...
yang sebelah asia tu kekasih hatinya..abang din..
pemalu pulak aku amik gambar dia..abang din2...
dtang jugak berraya kt teratak kecik lagi comel family aku ni...


body guard lagi dua ni sebenarnya member abang din
mereka ikut berraya juga...dari kiri itu p`ie dan kanannya mus..
terima kasih sudi datang berraya di rumah family ku.:)


semalam abang din datang dua kali ke rumah aku....time gambr ni aku amik diaorg nak blik da...
abang din tolong abang ijam tunjukkan jalan kerumah aku....
sembil tu abang din beraya jugak.....
sempat lagi tu tengok TV...smbil tggu mak aku balik kerja...
kecian diaorng ni aku dera....berbaris mcm ni di pansa amik gambar...
abang din mcm biasa xkan tunjuk muka...maaf lh ye pada kamu semua yang gambarnya aku masukkan dalam blog aku ni...saja nak memeriahkan lagi suasana blogku...

2 ulasan:

Fatt Chin Choy berkata...

bodyguard malu2 gitew

hhehe

lina berkata...

tu lah pasal...dtg berya...
tp mcm dtg nak merisik malu2nya tu,,,
tp orang laki2 ni malunnya 2 3 kli dtg je..
nnt x malunya pas da 4 5 6 kli dtg..hahahaha