Rabu, 30 September 2009

WISH DAN HADIAH


Salam....
hai semua....
smlm dapat hadiah dari abang angkt aku..dia bagi cincin silver
nice la dpt hadiah dah tua2 ni....
msih ingt lagi tarikh 29 tu ek dia....
aku jek yang serik lupa ari lahir sendri...
kepada dewi kawan baik aku dunia akhirat terima kasih ye wish aku 12 tgh mlm 29 ari bulan smlm....terharu sgt2 ko ingt pada aku...
kak iza tq wish lina juga ya..doakan lina tenang setenang-tenangnya...
bani friends YM yang besday dia sama aku mlm td dia call aku...dia baru siap potong kek hari jadi dia....seronoknya ada wife n family ingt..
smlm fir wish aku jgak....napa lah ek...????
jauh lh ko dari aku....aku da tenang skg tanpa ko lagi....amin...

4 ulasan:

Fatt Chin Choy berkata...

opss.. cincin tanda 'ikatan' tu

lina berkata...

bkn tanda ikatan lah..dia abg angkt aku dari aku kecik lagi....skg ni da 8 thun da....
dlu lau besday aku dialah org pertama wish(aku fORM2) mse tu la....ske bg aku hadiah,lau aku lulus bajo dia bg adiah...kteorg baru jmpa blik..anak dia pun da 2...comel anak dia...girl plak tu...huhuh

T.u.Y.a berkata...

aiyarkkk!!!
macam ne leh tak tau bestday girl nye bestday nih..
uwaa!!!xde org bgtau pun..

lina berkata...

hehehehe
x pape pun kak mas lau x ingt...tp lau dah ingt ni jgan lupa doakan lina yang baik2 ea..:D