Jumaat, 23 Oktober 2009

FACIAL MUKA

Salam..
Malam tadi aku teman mybf pergi buat facial muke
dekat je ngan rumah dia...
kol 7.20 aku dah sampai rumah dewi
tggu dia dan-dan lagi
tggu changer hp lagi..7.45 gerak...
tapi xtau jalan dah...
tggu dia kt lorong sunyi ni...

sambil menunggu sambil bergambar..
no my pic lor...huduh!!

ea minah ni...senget2kan pulak badan dia...
ingat ni pentas peragaan apa...
huhu

dekat je rumah dia dri tmpt aku n dewi tggu tu...cuma xtau lorong je
wendy namenya
dulu 1 tempat kerja dengan dewi,kerani di minyak beku industri
tapi bernti coz smbung belajar jurusan facial-facial ni la..
lebih kurang mcm tu lh citenya

kiteorg kt rumah dia tau....bilik khas untuk facial ni...
dah mcm spa aku rasa~~LALALALA

take pic lagi dalam kedai yg golap ni..
flash camera aku yg blur tiba2 xnk kuarkan flash..

dewi dah siap sedia nak di ubah mukenya jadi jessica alba

dewi di kerjakan..aku take pic
layan je lh ye...

1

2

eh~~~owner blog pun ada.....nice pose..lalalallala

sijil

business kad

3

4.masa untuk picit jerawat

wah~~kuyu mata ko ek..
sodap lh tu di picitkan jerawt mcm princess..
lalalalla

5.last step mask tepek2...

romantic tau bilik ni...20 minit menunggu mask ni kering sepenuhnya
x dpt borak2 ngan dewi..aku layan lagu yg slow2 je
bagi dewi rasa tenang....

ini hasil setelah separuh kering.
dah mcm mumia aku tgk ko wi...hahahahaha

HASILNYA~~~hahaahhaha jgan mare~~~

sebelom balik take gambar bersama wendy
PEROT dah berjoget kuda2 an...dari tmpt facial tu perot dewi lagi mcm coyal
dah r aku landing kepala kt perot dia...boleh perot dia bg amaran yg tah brapa kali agknya...
dok gelak2 jek...wendynya blur aku ketawa2 ngan dwi..

cari kdai yg paling dekat n trus oder nasi goreng ayam 2

mila panas to dewi

sirap limau to me

tunang dewi x ikut.tp kiteorg jumpa kt kdai makan je..
pejalnya nak join mamam x silap aku..n nak hantar obat batok untuk dewi
coz tenuk ni asyk batok2 je...berjangkit ngan tunang dia si badigol soot tu..
lalalalalla no marah2...just kidding.:D
ok sampai sini saja laporan harianku..selamat mmbaca ye dewi...:D

3 ulasan:

Yana@Nana berkata...

seronok ha hang kutuk aku eh... hehehe.. muka cm mumia.. mmg betul pun hahaha.. dah pakai mask katanya.. takkan cm princess lak..apa2 thank coz teman aku.. next monyh teman g huhu....pasal perut pun ko cite.. hm.... pape lah nuk..

dkama berkata...

lalala...PEACE...

lina berkata...

hai dkama