Isnin, 26 Oktober 2009

HUTAN LIPOR SOGA PERDANA


SELAMAT PAGI AHAD....
korang buat pe r ari ahad???
mesti membuta ni kan mcm kawan aku si naz tu.....
aku baik~~~~
hehehehehe(tetiba pulak)
endakkk la....aku memang baik pun....hhuhuh

mcm ni aku nak g tau ni..tolong tutup mata semuanya k...
riak takbur aku ni nak dtg ni~~
jeng...jeng...jeng....
aku pergi joginglalalalala
tu lh yg aku nak bg tau korang ni....riak n takbur x?



jalan kaki dri rumah naz ke hitan lipor...x jauh pun 10 mnt je

peh!bercinta tggu asia ni....dari kol 7 pagi...kol 7.45 dia bru smpai rumah aku
naik 1 motor je...coz nak park kt rumah naz..tp naz nya membuta lagi...buat taik mata tebal2...
dalam perjalanan ke hutan lipor

sampai je trus naik..xdenya nak wt senam2 asas langsung...
serbu~~~~~~~~

n akhirnya smbut di tgn2 perjalanan...heheheh
cian ko asia...dgn xde air nya kte main redah je naik bukit tu....
pandai2 anak zakaria ni...

perjalanan di truskan...akunya bateri hp memang dah low..
tp aku mesti nak amik pic permandangan tmpt ni...
cantiknya.....tp panas la..
asia dah mcm mandi aku tgk..
aku ni still x berpeluh lagi...

berhenti jap..asia penat...aku pun penat...


jauh r jgak...smput aku nya dada ni....tp akhirnya smpai jgak..

gambar kenangan aku n asia
penat2 pun kami tetap senyum:)

ni pandagan dri puncak..
lau dlu aku naik tmpt ni luas...blh tgk sekolh2 kt bp ni..
tp pokok2 ni dah tggi...tertutup pandgan mata..

asia peertama kali naik smpai puncak..

aku dah 4 kali masuk smlm..

kenagan kaki kami yang mendaki...berjasa kaki ni..tq kaki2

tgan dah membengkak...(poyo jek)memang dah gemuk tgn tu ada haty kate bengkak...
hahahahahahhaha

masa untuk kami turun pulak...
x ramai orang lh.....15 peratus je aku blh kata melayu yg trun n naik
sepanjang aku n asia ada kt cti

awek poyo~~



cantik~~



dan nak trun pun rehat lagi..penat kaki2 kami ni trun

gambar lagi~~

semut pun harus bergambar..lau tgk betol2 pakai kata lengkap..
semut2 ni tgah pose maut tau semuanya..
coz asia pijak merka..hahahaah

cover perot tu...

nice pic....

ok dah smpai bawah...tgh tgk kura2...

suka asia dah trun

tgh borak2 dgn uncle ni....ramah banget...
pas tu kami nak ke paso...serang makanan r..lapo ni

soto daging untuk asia

mee rebus untuk aku...

milo ais aku...
keputusannya sepanjang mendaki bukit adalh gagal...
x guna r aku ni berjoging...blik lapo nak makan yg sedap2...x tahan o~~~
hahahahahah
ok mggu dpn nak jalan2 lagi...nak ikut x?jom~~~
meramaikan majlis tari menari....
salam...dewi naz n aini jgan jeles tau~~~byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

4 ulasan:

nobuta berkata...

yangg part tangan tu paling lawak hahaha..

Tanpa Nama berkata...

Salam singgah.Lama dah tak pi Jungle Tracking.Sure bestkan?

http://eyriqazz.blogspot.com

CuTeMiUt78 berkata...

walllaaa... ko daki bukit soga ke dik..

lina berkata...

nobuta=yang mne 1 ek?
ery=tq singgah n bg komen...orang dah follow kamu
cutemiut78=seronok~~~kak~~
jom lh......