Rabu, 7 Oktober 2009

KAD JEMPUTAN KAK NOR+PIPIT


Kad jemputan dari family pakcik sirat
2 pasang tau ni...

aku serbu bilik kak nor...trus take gambar bersama
untuk buat kenang-kenangan..

kak nor+kak fiza

datin+kak nor

me+kak shida
kak shida ni kakak sulung kepada kak nor n pipit tu..
giliran kak shida blm lagi...dulu kiteorg kampung panggil
kak shida ni siti nurhaliza..hehehe
adalah...~~~~

pipit dan pasangannya yana..orang medan u~~
x pernah pulak tengok pipit ni bercinta....
aku kecik2 dia dlm from 6 x silap aku..main kejar2,main polis perompak,main cakar ayam..
tengteng,congkak...main rondes pun ngan dak2 kecik kg kiteorg ni...
pipit ni pemalu...tp lau main kejar2 polis perompak xnak kalah...lau dah di tangkap pun nak jgak menang still lari dari kandang....
mcm2 lh permainan lau kt kg satey ni...zaman kecik aku kt kg satey ni best....ada jek musim permainan..bola lisut pun ada...x kira laki2 pmpuan..semua join...paling seronok main kayu rondes(kriket)main dengan bola tenis...heheheheeh
bayangkan jek lah seronoknya.....sampai lawan dengan budak2 kg sebelah.....
lau cite panjang lebar r...x habis 1 muke ni....
now dah berubah da..ramai yang pindah termasuk aku sefamily...
keadaan kg tu pun dah byk berubah....x mcm dulu lagi...:(

kak nor dan pasangannya...polis ni suaminya...
jangan nakal2 ye....nt kene tangkap tau..
kak nor ni orang2 pandai bekas student dari UUM kedah

ok tu jek gambar2 yang aku dapat amik...tergesa2 pergi..dan tergesa2 balik
nasib baik x jauh...5 mnt sampai kg satey ni...
dlm batu pahat ni jugak lh...kak nor nikah pagi ahadnya...
pipit n yana nikah hari khmis...kt sri medan...
selamat pengantin baru..semoga berpanjgan sampai kesyurga...
semoga tabah mengharungi alam rumah tangga..

cehh~~mcm dah pernah kawin jek aku ni nasihatkan orang..huhuhhu
pai pai pai~~~~

2 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

salam Lina,

akak masuk dari blog Eiza..salam kenal ye..

lina berkata...

salam kak jaja....
salam perkenalan jugak