Isnin, 19 Oktober 2009

KALAU DAH BERSAMA...^_*

Salam...hai aku kembali lagi untuk mengupdate blog tercinta aku ni.
update yang latest ni semalam punya sory-mory lahh~~
kol 6.40 pagi aku dah bgun kejutkan dayang,
aku try call asia,dewi ngan azi
asia x sadar langsung aku call dia
dewi pun senyp jek..penat x ilang lagi kot
azi x dpt join coz penat agknya mlm tadi kemas2 pas open house

aku amik dyang kt rumah dia kol 7 pagi,kteorg pergi tasik Y dulu,aku
nak follow erobik pagi tu,
dalam 1 jam kiteorang kt tasik Y kuarkan peluh jgak,trus call ct
nak p rumah dia,aku n dayang nak daki bukit.

rumah ct pun atas bukit tapi x jauh lh.
aku bawak boleh terlajak ke atas cikit pulak..nasib baik ct nya kt luar rumah lau x dah ke atas aku bawak superbike mini aku tu.

sampai2 je mata aku dah terpandang binatang yang paling comel sedunia

dengan bulunya cantik,coklat u~~

mcm nme lh ko boleh bina rumah kt cini ek???
x takut tut ke????tet~~!!!

tersingai ko ek yang dapat minum n makan biskut TIGER coz
pasni kite nak daki bukit yang tinggi...cari tenaga dalaman dlu.

permulaan pendakian

sama lh,aku pun nak amik gambar jgak...

semput mak~~

berehat seketika....ilangkan penat



kiteorg dah duduk2 dah kt tengah2 jalan raya ni..

sepanjang perjalanan ni..mulut memang x bernti r..
pot pet-pot pet~~~~sampai lh tiba destinasi yang kami tuju...


900meter perjalanan tau....jauh x?????ini bru cikit...lalalalala

kami dah smpai dah....1KM lebih perjalanan kami bertiga...
tanpa air tanpa makanan...hanya berkaki ayam..hahahahah

bukti kami dah smpai...amik gambar lerrrr..

sory ye boy2 cina wah amik gambar lu olang....
wah mau tunjuk bukti wah dah smpai sama2 tempt dgn lu olang jgak.

lagi~~

me only lagi~~



aku nak amik pic candid pun dia ni pasan...
pantang tgk camera..laju dia pose.

kami nak trun...ni lh buktinya....



i like this pic


this same


ini jgak~


dan ini

sampai jek rumah ct kteorg rehat2kan badan dlu..
dyang dapat baju dgn makeup M.A.C dari ct..
ct x pakai lagi..

anak sedara ct...dyang nak bergambar dgn putra ye...
heheheheh
ala2 comelnya...~~hahahaha

ini lh rutin si dayang ni...pas mencekik nak membuang...
1jam pun blm smpai lagi...

berhenti kt SHELL jap..
ok tu saja cerita joging kami...best...kenangan terindah~~
semoga dapat lagi mcm ni..amin~~
balik joging 3 jam aku tido....hahahahhaha
kol 3 aku bgun kejut anak raja suruh siap2...kol 5 kuar lagi...
aku betol2 tgk dunia r ari ahad smlm....blik rumh pun kol 11..hahahaha
betol2 berjalan...

dayang dah lama siap..cian dia tggu aku...

di depan istana idaman dayang sefamily.

cik puteri blog cinta hati aku ni..mesti bergambar jgak~~







hangin jek 1 badan ni....
plan nak pergi minyak beku dgn ct.pergi rumah dia..abang dia ckp dia dah pergi dulu...
adoi.....spoil lah mnh sekor ni...
call aini memonteng kje dia...p tmpt kje kta sakit kepala...ko date kt seri medan ngan balak baru dia...ciput punya pmpuan..langsung x habaq kt kteorg~~
ni lagi sekor nak kne kjerkan....
ajak p jaln2 baru nak ikut....
mula2 sruh tggu kt dataran.dah tggu dia x dtg...
pas tu call sruh p care4 pulak tggu kt sana trus....
dah grak ke sana dia sruh kteorg tggu dia kt WIRA KOD pulak...mmg kne sembur dgan aku sedas....
trus ok set jmpe kt CARE4 je....hahahahahah
jahat mulut aku ni..tp aty baik mah~
masuk bakul angkt sendri^_*

pmpuan..normal r...p mne2 pasar raya pun..tandas tmpt pertama wajib pergi...
surau jauh lh.nasib baik aku lampu merah x terkejar2 pun...hehehe

byk membebel tekak haus....aini r kne pau bnja kteorg air...

ondway ke tmpt KAREOKE.
kteorg main 15 lagi mula2....
pas bf aini dtang tmpt lagi 5 lagu...
=20 lagu kteorg sumbang-mambangkan suara kteorg kt INBOX

seblm pape...take pic byk2 seblm bf aini datang

dayang tgh pilih lagu

minah ni yang putus tunang tu..dah jadi samseng..tgk lengan dia...berparut...
dia kte gengstar bgetttt~~hahahaha

gengstar konon....tapi nyanyi lagu PELAMIN ANGANKU MUSNAH
HAHAHAHAhahahahahah
poodah~~!!

no komen...camera hp aku x rosak...tp ada something kt gmbar ni..
kmpius cik lina skg ni..sapa2 tau gtau k~~
ada 2 tanda ni...

sound dia best~~~~skrin dia best~~~tmpt duduk dia pun best~~
puas aty r...

besar nya biji mata aku~~aku tgk pun takut

ok dah cekikkan blik dah..nice2

nyanyi-nyanyi...a b c d e f g h i j ~~~~~~~

masa ini bf aini ada....tp picnya aku xmlh amik...

pas siap sumbangkan suara kt cini..kteorg dah lapor sgt2...

kteorg mkan kt SLAMBER CORNER jalan omar

aini tgh call bf kakak dia..nak pau sruh banja mamam..
hehehehe
tp aku x..aku mkn byor sendri...
maad ye...gmbar makanan nya x smpat nak di snapekan...
dah lapor gila r....dapat trus telan....

tgh sabar menunggu makanannya smpai~

aku ngan dayang stay sini smpai kol 10.30
aini kol 9.30 dah balik...dia xleh lewat2 blik...kakak dia mrah nt



video erobik di TASIK Y



maaf ye semua...video ni senget lah....
tgk r lau nak tgk...lau ada kesakitan di leher jgan saman aku..
lain kali aku rakam tegak pulak....
OK SAMPAI DI SINI SAJA ENRTY PALING BEST AKU ALAMI...BERBUNGA2 HATI AKU MENGUPDATENYA...HAHAHAHLALALALALAL
SALAM...

7 ulasan:

Yana@Nana berkata...

ni g joging ke g jalan2 ..pakai sleper je...yang ct lagi rock pakai suo je...

nobuta berkata...

uit2!! banyaknye gambo huhu

lina berkata...

heheeehhe....kasut aku azi tinggalkan dlm kerta bf dia r....tu yg p joging pakai selipar je..
aku yg sruh dyg pakai selipar je..tp kteorg daki bukit berkaki ayam...berat r pakai kasut
tp pape pun bestttt bget~~~~rugi hang x follow

nobuta=heheeeh kenangan tu mesti masukkan semua..x sanggup tingglkan 1 pun...maaf ye lau mmebuatkan ko sakit mata

~Zaty~ berkata...

wah...byk nye gambar...
best kan klu dpt kuar dgn member...
mesti gelak2 x ingat dunia...hehehe

nobuta berkata...

tak sakit mata pon...
sakit jiwa menanggung rindu adalah hahaha..

lina berkata...

zaty=tau xpe...rasanya berdegung bukit tu dgr kteorg gelak2 tq for comen
nobuta=wah rindu pada sapa lh tu...hehehe

JuJue berkata...

hie lina. ehh mimpi ko semalamm...ada tak bunyi2 akak nyanyi lagu let's get loud? kalo yerrr...ahh biasalahh ahhkakkk kan j.losss..

ko karok lagu per dik? itu pasalll lahh termimpi2....