Isnin, 19 Oktober 2009

MAKAN DI MERRYBROUND


Salam.....
jumaat day kami makan bersama2 lepas aku dah x naik asia lagi....
masih ingat lagi diaorg nak ajak aku p mkn2 bersama..:)
lau x aku mmg x join diaorg kuar mkn,coz aku kena amik mak aku balik kerja..

di sebabkan mak aku x kerja hari jumaat tu,aku ikut diaorg makan kt luar,
pkr2 nak makan kt warung2 je,tapi di sebabkan panas yang teramat
kteorg pilih tmpt beraircon je...

suasana dlm mrrybround

lau aku di beri pilihan nak mkn yang tmpt beraircon aku mmg plh mrrybround ni
coz ada bubur ayam yang aku suke:D

kami tengah tggu makanan kami
x lama pun...

cik empuanya blog pun nak bergambar...
tq asia rajin2 tolong amikkan pic aku ni...lau x...sogan cik nak take pic sendri:D

menu asia mee kari

bubur seafood kak ida

2 milo ais and 1 coke

aku oder bubur ayam jgak tapi kosong tanpa bawang goreng+daun bawang
extra makanan kami kentang goreng:)

copannya cik lina kite ni mamam ek...wek~~

masing2 take hp memasing(kecuali aku)
masing2 da berpunya..bz bersms ber2lh katakan...
seyum panjang asia bila sms...
ok tu jek hari jumaat aku bersama asia dan kak ida...
terima kasih ajak lina join makan barang....lain hari boleh makan sama2 lagi ya..
amin~

Tiada ulasan: