Isnin, 19 Oktober 2009

XTAU NAK BAGI TAJUK APA~~

Salam......
sabtu aku dapat balik awal...tu pun mintak lh...
orang raya deepavali aku pun nak jgak....x sempt2 nak tggu blik kol 4..
bukan apa lh,asia ajak aku p kenduri kawin kawan sekolah dia....
asia xtau jalan dan dia xde kawan nak pergi dengan dia
abng din kerja,kol 2 alik blik rumah dlu tggu asia amik aku...
1 jam jugak perjalanan cari kampung parit puasa seri sulung...3 kali asia pusing dan patah balik..

aku masih kt tmpt kerja lagi...tggu nak blik je...beg pun dah pakai:D



asia

asia and me
face kami ada seakan-akan x?
tang mane tu???

setelah 2 3 kali pusing2 akhirnya jumpa jgak....ni lorong parit puasa tu
kecian aku dgn parit ni...berpuasa je x mkan2..ish~~ish~~ish~~

masa aku n asia datang pengatin tengah take2 foto..
mcm nak roboh sekli yang naik tu nak amik gambar....

dari jauh...ramai x?semua berebut nak bergambar..
aku n asia pun x ketinggalan..:D

bertemakan pink cair.....jambu u suaminya pakai bju ni...

muke penat asia ke muke lapor ni??????

sebelom balik kteorg salam pengantin dlu..asia amik berkat..hehehheeh
pengantin pmpaun ni 1 umur asia 22tahun,ustazah kt sekolh agama
dan suaminya mcm tentera je bila aku tengok benar merka...mungkin kot..

kena[a tetiba ada pic aku dalam kegelpan dengan mike di tangan...
heheheheheheheeh
aku menyanyi lh...
masa ni asia dah blik rumah dah...
aku sambung berjalan dengan dayang...
sabtu n ahad dyang cuti,aku call dia time ni dia pun nak kuar jalan2....tp xtau nak p mne
aku ajak dia p BPMALL ada drif,tp sory ye gambar xde...mne aku letak pun aku xtau....kt hp dyang kot......tp x best r....ramai sgt orang....sesak nafas cik lina tau bau asap rokok je~~
wawawa sodih cik lina,
pas dah berjemur di panas2 terik matahari aku ajak masuk BPMALL tu,nak p BIGAPPLE bli donut,tp maaf sekali lagi...x sempat snape pic donat,dah habis di kendurikan oleh aku n dayang-dayang....
smbil2 tungguh donat pilihan aku di buat,terserempak dgn member sekolh+tuesyen kiteorg,smbil borak2 tu ARIL AF7 boleh lalu pulak,dan maad jgak ye,de sebabkan aku x mnt langsung dgan ARIL tu aku x take pic dia,buat semak je dlm blog aku:D
aku jadi jurufoto je.tpi xde dalam hp aku,dalam hp mmber kteorg tu....nme mmber aku tu pun aku dah lupa..adoi~~~~~
ok2 lupakan...misi seterusnya nak pergi serang inBOX tmpt karaoke paling best kt SQUAREone.. dan MBO no 1 paling byak panggung dalam malaysia tau...datang lh lau x percaya..KL pun kalah u...huhuhuhuhuh
pembangga diri(dosa-dosa)ish ish ish ishhhhhhh~~~~~~~~

sebenarnya aku tertinggal 1 makhluk ALLAH tau..kakak dyang,
kakak dyang ni pun ada dayang jgak,tp dah biasa panggil dyang..dua dua toleh...hahaahah
jahat aku~~~

tapi maaf lagi ye,pic yanti xde.mana perginya pun aku xtau
tp lau aku sumbat pic byk2 kt cni orang muntah hijau nt..mata pon blh sakit

sebelom balik tu raund2 dalam care4 dulu,hari masih siang lagi...
pasni nak pergi makan2...tp di sebabkan rezeki aku ngan dyang melimpah2 ruah sabtu tu...
azi(frends)ada buat OPEN HOUSE kt rumah dia,
kiteorng pun datang lh...



gambar x jadi....

gambar jadi

aku pun nak jgak~~

kenapa ada gambar ni pulak kan....aku bluetooth pic ini dari moksu
coz dia xnk pic dia amik amik...dlm pantang malu u~~
so tatap lh gmbar cantik ini...yang hodoh di sembunyi2kan...:D

ini anak moksu...baru 1 bulan lebih
lebat tau rambut dia...

pas dah siap makan...maaf lagi dan lagi coz perot dah lapo..
gambar makan2 pun x amik....
azi hidangkan makanan x putus2 kt kiteong...
ada jek dia nak bgi aku n dyang ni pecah perot,
dah bagi amik lh kan...
so x pyh komen2 pic2 bawah ni k...hasil2 nya dah nmpk sgt2...

sebelom blik take gambar ngan azi,peace~~~

comel x dayang dengan anak patong yang gedeh~ ni..

aku pun x ketinggalan jgak...

dayang and azi

me+azi

me+adik azi

dyang+adik azi to...
ok tu jek cte sabtu aku..dlm kol 11 lebih hantr dayang alik rumah dia....esok pergi joging ye....
tata semua...

Tiada ulasan: