Isnin, 30 November 2009

AMIK DAUD

ASSALAMMUALAIKUM WBT
x sampai 1 jam duduk rumah...baru siap solat+basuh baju yang aku pakai msa kt mersing tu,
azi dah sms aku"kak ko kt mne,nk ikut aku ngan an amik daud x?"apa lagi....ye mau r...bergegas aku siap2....ngok tok r adik aku ni..dah nak dkt ngan rumah time tu r gtau...pakai jeans k pergi umh atok aku..gila berani ek...nsb baik dia tgk je...hahhaahah
bongok nya cucu...hahahhaha
jht aku~~~alallalal

dlm kerta....jalan JEM k kt AYER HITAM...
1 jam duduk dlm kesesakkan ni....dlm 500 km r gak panjangnya JEM tu..

makan pisang,mak an bagi....comel jek pisang ni...
apa nme dia??aku xtau~~~

bukti jem..lihat r~~~~lalala

smpai dlm kol 6 lebih...dri ikutkan lau x sesak setghjam dah blh smpai..tp duduk dlm jem jek..mau 1 jam lebih...grak dri kol 4 lebih....hang pah dok r byangkan sesorang k...
tu pak zakaria ngan peyutnya....malu tu nak take pic dia..dia tgh berkelah kt tepi rumah..
wah bapak aku....pandai berkelah.....an ngan azi tengah jakun ada ikan besau...

azi gonjol,dtg2 mntak makan~hahahhaah
malu aku....

aku nak g tau ni....ayam ni pelik!!nmenya ayam bulu terbalik

bersepah bulu nya r....x cuaaaantikkkkk..tp pelik~~

aku ngan cousin paling kecik untuk tahun ni....namenya haris...
baru 6 bulan....mengedik ko ek haris dpt bergambar ngan aku
(sebenarnya daud tgh sergah dia time ni..lau x dia mau melalak r...
dia takut akU)
monci tau tkut2 aku~~~aku baikkkkkkkkk!

sebelah haris tu,anak tiri bapak aku...
tp mmg bukan darah daging aku k....
opsss sory k..hehehehh
nmenya pun aku xtau~~(keji betol aku ek)
haris dah biasa ngan dak ni....
tu sonyaaap jek...
k pas ni nak cite p rumah kak zira pulak
jumpa balqis tomey!!!!gorammmmm aku ngan dak tecik tu

Tiada ulasan: