Isnin, 9 November 2009

FOYA-FOYA part 1 ^_*

Salam....
seperti yang telah aku janji2kan pada diri aku.....
nak update ni...tp malas dah nmpk..lau x..
pagi tadi aku dah paparkan dah.....


balik kerja aku amik cik dayang kt rumah dia
aku kne bawak dia blik dlu...
coz kol 5 aku kne hantar datin pergi kjer...
hari sabtu nazri datang rumah...kakak dia hantr
sekejap je dia...petang kakak dia amik
tgk r gigi yang telh di makan tikus...

makin lincah budah sekor ni

masa ni dah kt samit...aku n dayang nak cari selipar

pas bali kasut aku n dyg pergi CARE4,aku n dyang dah janji ngan asia nak jmpe kt sana
tp kteorg pergi makan dulu..asia lapo...tp x jadi makan..dyg x bg asia makan
kureng siot dyang x bg asia makan...
asia n aku kongsi air je...tu pun x habis

ni kawan dyang dri sekolh rendah
tp x lh rapat mne pun.
jadi rapat pas,dak BEE ni kje 1 tmpt ngan dayang
muka dia mcm cousin aku r...kak zira

pas mkn, teman dyang cri suar untuk dinner senin(smlm)

cari2 x dapat...tgk r dapat bergambar kt kdai ni pun dah ok~~~

kurusnya ko asia...jeles aku~~:(

time ni nak p serang nynyi2 kt square ONE
maaf ye...skg ni tgh gila nynyi2 jek kmi2 ni....
lau entry2 akan dtg bda yang sma je...diam2 sudah~~

tp ada apa tah kt cini.ramai orang cina....

dalam lif pun nak bergambar.gila glmor sgt2 ni

cantik kan kaunter tmpt nynyi2 ni

kami dapat bilik nombor 8...dyang-dyang kt cini pun ko nak pose

fill banget itu awek.....

sedap seh suara awek ni..:D

aku jgan lah di amik pic nya...malu r nyanyi2 smbil berdiri ni
hehheehehhe..dgn dagu dah meleweh2

dyang nynyi lagi zaiton sameon r...peh!gmpak siot awek ni
gila kejam lagu dia!

abs melalak...nak pupu lak....
dlm toi pun bergmbr..heheheh
kmi ijau girl

kami di BP MALL btu pahat pulak
ari sbtu tu semua mall besar kteorg pergi..hehehhee
lengkap perjalanan harian sbtu tu...
aku kt NIKE time ni..dyang cri topi nike
tp x de yang dia nak tp jmpe mcm yang
nicol david pakai kt kepala tu...

masa ni nak p makan...tp kdai makannya da x byk buka...trun blik..
cari makn kt luar je

makanan yang dah siap licin btu nak amik...
aku mmg mcm ni...dah kyg bru take gmbr makanannya
tatap lh puas2 k!!~~~

1 ulasan:

miss hirose berkata...

waaaa beshnye dpt poye2..
bile la daku ley poye2 blk ni cm dulu..hehe