Selasa, 3 November 2009

JALAN-JALAN

Berjalan sakan anak pn.asmah ari ahad(2 hari smlm)
ahad depan jalan2 lagi...yahoo~~~~~~
member cuti tu...sapa x happy wow....

ahad aku seharian berjalan...balik rumah hanya mandi n tukar baju jek..
seharian aku di luar rumah smpai kol 11 malam..
gilos x gilos peragai aku ni lau dapat berjalan2...
tp aku berjalan pun ada sebab...bukan merayau x tentu hala
pas balik dari p majlis kawin abang DIN 1 kerja ngan mak aku.
kol 3 aku pergi rumah dayang
mula2 tu kteorg pergi jalan kluang...
dekat dgan sekolh TEKNIK..member sekolh rendah dayang buat
majlis rumh terbuka kt warung mak kawan dayang tu...
n sambut bday girl dia yang ke-21..
sebaya aku pmpuan tu...namanya BEE
tp aku dah kekenyangan...boleh lupa nak take gambar tuam rumah...
dasar........dasar aku ni...

pas mkn..trus pergi samit,dayang nak buat rambut
coz care4 ari ni(malam)nak buat anual dinner untuk pekerja care4
tahun ni temanya sport...nt lau dayang amik picnya...aku tayangkan kt cni...

dah smpai samit..terus serang toi dulu.

me

dayang

dayang belanja aku choclate blog siot...sedapnya....BEKU OTAK AKU~
toceh sayang...

6.30 dayangnya kteorg trus p salon KIMO
cantik wey nyonya ni..anak dah 2 tau...
tgk r rambut dia...cuantikkkk~~

kakak dayang n me

nama muke ko monyok yang?

sempat lagi tgk aku take pic dia..hahaha

kami setia menunggu dari kol 6.30-8-30 tau...just trendmen je..
byangkan r vontot aku..x kematu plak kan...

terus..p serang keraoke kt samit...8 lagu je kami nyanyi...

ni abg angkat dayang..dia join kteorg
sedap seh suara dia..mcm awie~~~





ko tgk dewi kawan ko ni...ada je dia ni...
tau lh rambut dah cuantik~~~pakai jari kaki pun boleh~~
hahahahahaahaha..

pose di tmpat cantik ni...harus~~

kali ni pose gegel pulak....napa lh perut aku ni!!!

pose manja untuk blog tercinta ini...hureyyyyy~~

pewot dah laporrrr....pergi SLUMBER CORNER tmpt kje e`in r pe lagi...
dapat makan murah~~hahahahah
cian e`in kje mlm2...mesti dia penat...sabar ea sayang

lepas makan,pergi bank..maaf pic makanan xde..malas r nak amik..
nt korang lapo pulak tgk makanan tgh2ari ni...
pergi bank tolong kakak dyg bank in duit untuk bf dia kt kedah...
orang tentera,cian nak bli keperluan diri pun susah,xde ATM kt dalam kem...
lau ada mesti bgus kan...betol x?kol 11 tepat aku amik DATIN kt tmpt kje...trus balik.
ok tu je cite ahad aku yang bz...kan betol aku ni perempuan yang bz...salam:)

4 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

ewah2 anak dara ni..
bukan main dia nye xtvt weekend..padat memanjang ek..
sonok kan dapat berpoya2 x hingat donia ngan kawan2..release tension..

lina berkata...

heheheheh.
jgan jelas kak mas....
lau jeles2...meh trun BP join sekaki....
sekepala pun bolehhhh
:)

YanDarwisy berkata...

Mata kamu tantekk ho. Salam perkenalan erk...salam singgah!

Maswani berkata...

bestnya berfoya2..hehe..jeles2..