Sabtu, 28 November 2009

MERSING

ASSALAMMUALAIKUM WBT

Hari ini aku pergi mersing dengan dewi,pejal n member2 kereta pejal...
aku mcm biasa r menompang orang(dewi)
kol 5 nanti kami gerak(janji melyu)
nt byk pic akan aku take,(tu pun lau hp aku baterinya OK)

hari ni xde cite,aku kerja...
kan best lau cuti terus smpai hari ahad,sonok mak membongkang tgh tido lagi skg ni~~
ok tu jek mau cite kt blog tercinto eden ni...
mne lh tau kan....jalan jauh ni(jauh ke?)
mcm2 lh jadi...so YOU ALL semua dah x geti2 ke???
doakan aku ni r pergi dan blik HOME dengan berjayanya(selamat r)
adois sayang2 semua~~~aaaaooowwwww

Tiada ulasan: