Isnin, 23 November 2009

MUSIM BUZY

Assalamualaikum wbt..
skg ni aku musim aku membzykan diri...
tgh rajin nak baca novel yg aku pinjam dri dayang
lau ada cite best yang boleh aku kongsi ngan korang aku update lh yek..
lau xde cite(cite sama jek)aku x update....paham2 sudah
nt korang pun xlerr boring baca...(ada ke yg baca blog aku ni)
huhu~~

aku xtau napa ngan pic ni.....tajuk citenya
BUKAN PITERI LINDUNGAN BULAN...
sedih seh citenya...~~awwww


bulan ni asyk makan maggie je aku,sedangkan boleh balik rumah makan nasi
tp asyk hujan gak batu pahat ni,tu yg bli maggie je...

pinky girls.....(aku x brapa minat r pinky-pinky2 ni.....
lembut sgt~~x ROCK R!!
K TU JE NAK UMPAT NI..salam semua

Tiada ulasan: