Rabu, 30 Disember 2009

ESOK PERGI MELAKA

Salam
esok pagi aku p melaka
ada reunion PLKN aku
sama2 yg dok melaka nmpk aku ke(mcm lh knl ke)
tguh2 r..ckp `ea ko dak blog ea`
hahahaha
poyo jek!!!
doakan aku p blik selamat ye.
lau ada cte esoknya aku update ler..
salam

Selasa, 29 Disember 2009

BARANGAN HANTARAN DARI PIHAK LAKI2 KE PEREMPUAN










YANG SELAMAT AKU DAPAT AMIK PICNYA..
YANG LAIN DAH SELAMAT DI KENDURIKAN OLEH ANAK2 BUAH YANTI:d

BARANG HANTARAN KE PIHAK LAKI2(YANTI)

















MAJLIS PERTUNANGAN DAYANG FIZYANTI&MOHD AIDIL

ASSALAMMUALAIKUM WBT

Sebelom terlambat aku nak ucapkan selamat bertunang pada yanti(kakak dayang my frend)
pada 27/12/2009 ahad lalu
sah bergelar tunang pada mohd aidil dak sungai kuda semerah johor
semoga pertunangan yg di ikat setahun idop ni akan berkekalan hingga ke jinjang pelamin serta bersama2 hingga akhir hayat..amin:)
sepnjang majlis di adakan hujan panas yg lebat yg merestui majlis ni..mudah2han ada hikmah di seblik semua ini...

pagi dalam kol 11 lebih masing2 semua da siap...coz
pas zohor acara mula....tp ada kelwatan dri pihak laki2...

dri atas rumah dyg pic ini aku amik..
ramai yang hadir dari belah laki2(tunang yanti)

debaran yanti sebelom bergelar tunang....
aku lupa r tya dia apa perasaan dia..
heheehhe(blh lak ek mcm tu?)

me and yanti

kak ana n yanti

adik beradik yang gonjol...dayang fizyanti and dayang nazifa

me only

dayang only(comel sgt2 dyang time ni)
so cute lor u ni tau!!!

dyg and me only

lagi...

kak pah n aida pun dtang(dak kelas form 1 smpai 3 aku)

bergambar dgan yanti

saat2 yg di nantikan yanti..
seblm dia turun

setelah selesai atucara majlis pertunangan yg di bincangkan

yanti tgh menunggu nenek tunang dia sarungkan cincin

tu nenek aidil

salam+cium nenek aidil..amik berkat

wajah tunangan orang:)

cincin ikatan pertunangan yanti and aidil

bersama hantran dri pihak laki2
biru+putih

hantran dri pihak wanita ke laki2
hitam+putih

yanti bersama kek dari pihak wanita

anak sedara dyang yg comel2...

me and kak ana comel

yanti and kak long dia...

nice pic:)

aku pun ada gak menyelit:D

yanti and aidil

aidil n family tunangnya

dayang bersama makcik2nya~~~

nikon camera ni!!adoi...den dpt rasa la wei.....best siot!!!!!!!!
ni yg x sabor2 nak ada camera ni!!!
makkkkkkkkkkkk nak 1~~

last sekli pas majlis abis..aini bru nak dtg...
hahahahahahha
tp pic dia xde...hp aku mmpos....
dok beragan jadi dato ct..
lalalallaalallalalalalalallaala

layan video ni k...
salam....