Isnin, 21 Disember 2009

BATU PAHAT MALL&AHLI FIQIR,WANA


Pas blik dri p wedding zul,kami ke bpmll pulak
saja jaln..
tp!!!aku ni r k!!
pakai bju kurung masuk bpmal...
wakakkakakakkakaka
bengang giler....malu r!!!!!!!!!!!!!!!

semata2 nak p teman dak2 ni tgk ahli fiqir wt pomosi album merka
derita merindu ke derita rindu r????

yg dtg mawar ngan sapa tah botak mcm mawi tu..
wana nya persembhan aku x tgk....time ni last song merka bawakkan..
suara mawar sedap......serak2 basah
i like~~~

pic istimewa dri kami....tp napa ko aie?????
masam jek...
mis malu2 r pulak:)):)):))

pic ni mmg mencacatkan blog aku r.....tgk r tgan badot badigil ni..
lucah sey!!
seblh dia tu adiknya epol..epol xmoh join kami jalan2...
dia bwk motor aku blik rumah sewa dia...ko melaram abs dgn motor aku si epol tu...
firsttime k aku bg LAKI2 lain bwk motor tu...tp xpe..nsb baik ko dak2 skuter aku dlu:)

sesi bergambar..aku just take pic dri atas bagunan ni jek....

bas abs tgk artis bagai...time diaorg pulak jadi artis sumbang mambang

adik epol ni x abs2 peace dia jek....
biasa r...budak2 lagi:))
skit ok telingah aku teman jejaka2 hancur ni p nyanyi...

pas tu blh terjumpa popoi pulak kt cni..
adoi windunya kt comel ni......
anak polis ok!tp dia ni stylo jek.....lihat lh kecomelan dia...
waduh2~~~pelok2 cium2(pipi jek)
lepaskan windu kt dia...lama tu x jumpa ok!

pastu perot dak lapo.....bermbos kuar dari bpmall ni...coz
kaki mmg dah penat menawaf bpmall ni...
kalah 7 kli nawaf kabbah...(kalau dpt p 1 ari nt):)
amin....
kami ke jalan omar jek...lepak2 seblm maghrib...

just oder kentang goreng...aku???
nyamar sja......diet2!!!!
ok tu jek mau cite..maghrib trus berpecah..diaorg hantr aku p rumah diaorg,nak amik motor aku...trus blik:)
setel time ari mggu aku di bwk jalan2 oleh mis n aie....sonok jalan ngan diaorg ni..otak gonjol..tgk pmpuan indon dangdut pun dia nak join buka lagu dangdut....xnak blah r!
ok c tu next entry lau ada r...:DSALAM

3 ulasan:

CuTeMiUt78 berkata...

la ok la tu dik.. g bp mall pakai baju kurung.. glamer ko kan

lina berkata...

hehehehe...
sogak kak...
xpernah2 p shoping mall pakai bju kurung
di sebabkan malas r tu yg berdezuuuppp jek trus....
kang kempunan mmber2 aku tu nak tgk artis...hahahhaha

Eyriqazz berkata...

wah,meriah aje...saya minggu ni first time nak pi singgah Johor Bharu..any interesting place to visit?

http://eyriqazz.blogspot.com/