Rabu, 2 Disember 2009

KESIAN R~~

ASSALAMMUALAIKUM WBT
Sms berbunyi......tot tot....

MB:ishhh.........ina!aku rindu gile kt ko!
AKU:hehehehe!tu r nyombong lg ngan ak!
MB:serius!ak rindu kt ko!
AKU:Btl r ak kata td,,ko jgan bgak ngan ak..
nt ko windu ak...hahahhaha poyo r pulak ek
MB:maksud ak rindu lain!
AKU:Ha?apa yg lain?
MB:ak rindu lain!faham tak?
AKU:Aku tampo bejoget ko nt!ckp r windu lain apa..
x pnh ak dgr lak windu ni mcm2
MB:RINDU CINTA huhu...mayuyah!
AKU:Bercinta pun x..angau ko ni..hahahahh
MB:klu ak ckp aku ske ko......
AKU:Sukati hang yg ske..ak x paksa
MB:mcm mne ngan ko?
AKU:ak?
MB:YE KO.........
AKU:Ermm ak mcm ni jek la....
MB:Will u accept me?pls...
AKU:Blm blh r...aty ak ni da tertutup MB
MB:Lna...jgan mcm ni...ak btol2 syg kt ko...SERIUS!
AKU:Hehe..ko cri owg lain je MB..ak da ckp
kecewa ngan laki2 r..bg r jiwa ak tenang
MB:Iye.....

Terus senyap....sampai aku blik rumah....(kol 10)

sambungan....nya~~~

MB:Apa yg leh ak wat utk ko accept ak?
AKU:X pyh wt apa2 pun..aty ak msh nak knl sapa tu laki2
jgan tggu ak..ak da kt umah...
MB:Aduh!
AKU:Ak nak cri yg btl2..tgk umur la MB..ak da xnk main2 g...
MB:Aku memain?
AKU:X la...tp mak swuh elak dpt owg 1 umur lau blh...
MB:Klu dah tu yg mak ckp...game over lah.....
AKU:Ko ttp family ak MB..kan??!
MB:Yelah...haha
AKU:Ko bjo x esok(terus tukar topik aku)heheheheh
MB:Yup..x perlah la..x yah susahkan kejot ak,ak saje je....
AKU:Btl ni?
MB:Iye....susahkan je..ak tau la nk bangun sndiri
AKU:Ok r lau ko da ckp mcm tu..ak x ksh pun..
MB:Yerlh..wei..ak nak kuar.....
AKU:Da mlm da MB....duk je uma...
MB:Bosan la...K....
AKU:Kan sms aku....boring ke
MB:Tak lh...aku nak jejalan je....
AKU:Yela..p la jalan2 k..
nt free msg lg k *_-

Maaf r MB...aku x lh r nak time sapa2 lagi wt masa ni
aty aku da cukup tenang bila aku solo-molo
bukan aku nak bagak ngan ko MB,tp ni mmg kenyataan idp aku
aku hari2 berdoa pada ALLAH moga tutupkan pintu aty aku ni untuk time laki2
mungkin da termakbul doa ak tu,tp aku x sanggup r ko jauhkan diri ko dri aku pas aku da g tau ko mcm tu...kite tetap mcm biasa...tp serius r u all,sejak dia tau mcm ne..dia x mcm biasa,dah susah sms aku....ermmm
pape jek la MB,nmpk sgt ko pun x blh bersabar...k tu jek aku nak luahkn kt blog ak ni...
aku x berniat pun nak aibkan ko @ dedahkn sapa ko...sesungguhnya ko je yg aku knl..orang lain xtau pun...MB=mcm menteri besar je ek...
hahahahhahah

2 ulasan:

Yana@Nana berkata...

alah.. cian MB tu.. KECEWA RASANYA HATINYA NUK..tapi bagus nuk cmtu coz dr situ ko lh lihat adakah dia serius or main2 ucpkan katanya tu.. mmg lah tak main2 tapi kekal ke cinta syg dia gan ko..g pun org yang terlalu syg kat kita pasti sangup menggu kita hingga hati kita terbuka..btul tak.. nampak sangat nak kawan bersebab di sebalik semuanya.. dia tu ngajuk je.. sabor2 eh..aku doakan ko dpt pasangan yang terbaik..aku tau ko tak lh lupakan lelaki yang melukakan ko.. n aku tabik coz dah berubah tak macm dulu.. dr ucapan ko ni aku yakin ko memrlukan ruang yang selesa tuk dr ko family n frend..

lina berkata...

tq cayang..ko n dyang jek yg paham aty aku
terharu r pulak....:(