Selasa, 8 Disember 2009

SAHABATKAH?

ASSALAMMUALAIKUM WBT

sayang ke?
rindu ke?
pengorbanan ke?
cinta akan 1 perhubungan persahabatan yang x di pertahanan!!
kenapa..............
kenapa mengungkit itu menjadi yang pertama.....
memahamikah lau kata2nya merunsurkan negetif belaka
adoi~!
aku binggung.....
aku sayangkan persahabatan singkt bersamanya
aku harap berterusan....


ok la.. aku nk berundur lah dr korang.. n pape je kesalahan aku aku mintak maaf byk2.. seikhlas hati.. aku bkn nk membenci.. n aku xpernah membenci.. n aku sebenarnye ade penyakit.. tp xpe lah.. bia aku sendiri yg tanggung.. sbb aku xnk menyusahkn korg semua.. aku harap korang enjoy.. n kim slm pd semua.. mmg aku rindu.. tp sape la aku ni.. xlayak utk korg.. papepun, aku mintak maaf atas ketelanjuran aku.. n aku harap sume maafkn aku.. aku pun da xnk menyibuk dlm hidup korng.. n biarlah aku pegi cara baek.. aku pun xtau bape lame aku leh hidup.. ok sampaikn slm aku pd semua.. assalamualaikum..

mudahnya dia pergi.......~~
YA ALLAH,kuat betol ujian ENGKAU untuk aku time ini....
mencarinya sgt2 susah....melepaskan nya.....
errrmmmmmmm
aku xtau nak kata apa....tu lh YM terakhirnya untuk aku~!
aku ke yang bersalah???
benar ke kata2 dia....

2 ulasan:

Yana@Nana berkata...

BUK HANG KENAPA? APA MAKSUD KO TULIS SEMUA TU...ADA KENA MENGENA GAN AKU KE? AKU TERASA NUK ..TAPI TAK TAU TERASA PART MANE SATU

lina berkata...

xde kaitan ngan pun pun wi,
ni dak PLKN aku....mesti ko tau sapa aku ckp dak PLKN tu...:(