Isnin, 14 Disember 2009

SELASAKU(07/18/09)

ASSALAMMUALAIKUM WBT

entry ini adalah sepanjang mggu lepas ye,aku xde mood nak update blog bagai,
sedangkan mcm2 cite ada,tp cerita rutin harian aku,keliling aku,family aku
dah mcm2 hal lagi r......serta tidak lupa..member2 baru aku:D

aku tgh di cabar oleh mmber aku,
dapat kurus 49 mcm dia dalam masa 5 bulan tempoh yang dia bagi

dah ini,makanan aku r nmpknya......
tp mcm x jalan jek~~~wakakakakak

dapat gaji jek mcm2 nak bayar~~
pes sekli byr bill air....

setel blik kje semula....(x kuar makan k)
aku OT mlmnya.....so seharian aku x nyma nasi pun tau
blik rumah kol 10,kne r makan woi~!
lapor tau x!!
tp sesedok nasi jek:(

mak bli donat ni pun,,nyama jek ni...
mmg aku just nyama saja....
tersiksa nok........

Tiada ulasan: