Selasa, 29 Disember 2009

TIDO RUMAH DAYANG

Salam..
masih lagi entry sabtu ye...
pas blik dari wedding jiran tu aku trus ke rumah dyang
mula2 aku smpai dlu...pkr2 dyg dah blik r....nak tolong2 apa yang ptot
tp awek itu blm balik2 lagi....maghrib baru dia blik..kne kje lebh pulak
aku kebosanan sorang2 potong bawang

masih lagi sorang2

potong bawang yang aku x suke...kikiki

pastu asia cll nak lepk rumah aku,dia dtg aku xde..hehehhehe
trus aku ajak p rumah dyg,tolong aku otong bawang ni....
asia pun nak jumpa dyg,windu nak tgk gelagat dyg yg buat asia nak ketawa jek...

pas siap2 semua ngatah ayam goreng...
abis diet aku!!!

mlm tu aku tido rumah dyg tau...
tp aku OT kt tmpt kje aku...dyg temankan

seblom tu aku asia n kakak dyg pergi jalan2 ke bandar gak...
carikan tudung yg nak dipadankan ngan bju tunang dia...
dalam 4 5 kdai tudung gak yg kteorg pergi..akhirnya jumpa gak
smpai rumah..orang2 rumah puji pandai lh pilih tudung tu..
kembang kakak dayg:D
pas blik tu asia pun nak blik..nak siap2kan brg2 nak blik PD esok paginya dlm kol 8
dah x dpt hadirkan diri ke majlis tunangnya kakak dayang...
dyg follow aku OT coz pas kol 1o kteorg nak kne p care4..bli chifon 5 kotak....
sempat lagi bli PROSPERITY BUgER,NAK memenuhi tekak aku n dgY:D
nt smubng ahadnya pulak k:D

Tiada ulasan: