Isnin, 14 Disember 2009

WEDDING AZLINA TAMAN PENGGARAM

ASSALAMMUALAKUM WBT

Sabtu dlam kol 1 aku kene pergi wedding kawan sekelas aku..
peh dah kwin dia siot.....ngan tentera suaminya(ada kata kontraktor)
mne2lh....
aku pergi saing ngan aini ngan pakwe aini tentera jgak..(scandal dia)
hehheehheehhehe(bio r dia nak ada scandal)

pagi hari aku mau pergi kerja...liht r face aku yang layu mcm bunga layu
aku mls nak ciap2 awal sgt..hangkut brang make up p kje trus

aku separuh siap...time ni dah kol 12.20
aku kne siap2 cpt...tept kol 1 aku kne p rumah aini kt tabung haji..ondway dri rumah dia jek

aku lupa r nak wt entry aku ada bli mascara baru dri maybeline
rm19.90 prmosi terbaru kt tv tu
peh!cuci memang x kotor r mata ko...
tp bila nak cuci tu,susah tanggl pulak!
abis aku kne movekan pakai jari pelan2..
smpai tercabut2 bulu mata aku ni...

ok siap pun...makan masa k untuk bersolek saja...

aku sdah bersedia nak pergi rumah aini..
seblm tu take full pic dulu
ni jek r bju yang aku suke pakai wt mse ni
lgi pun ni kan bju raya....hehehehehehe
pakai la selgi x jemu

on d way ke taman penggaram

sempit seh bila wt majlis kt cini....

tema wedding merka wrna biru....cantik n sayu jek aku tgk..
lmbut jek wrnanya~~

menu yang aku makan....x byk....caver2 r makan kt mjlis kwin ni
lau lenjan jek...hancur musnah diet aku

me n aini kt dlm rumah azlina(kecut)

nmpk aku gmuk ek dri posisi ni:(
tu azlina.....pengantin wanitanya
dah jadi bini orang ko ek kecut...

blik jek tgk apa yg aku dpt...comelnya cawan ni..
mcm ko gak.....comel jek...tecik mcm tuan cawan ni
insayllah aku jaga sebaik mungkin....
lau turn aku pulak..insyllah aku jmput ko ye kecut

pose aku yang gonjol.....
xtau apa motif ini...blurrrrrr~~lalalala

Tiada ulasan: