Isnin, 21 Disember 2009

WEDDING ZUL SMALL MACHINE CLUB

ASSALAMMUALAIKUM WBT

smlm aku pergi wedding mmber club skuter aku,zul(abg dak2 kg dia panggil)
cun sey bini dia.....
pic byk ni...ko tatap lh puas2...aku xde cite sgt.....

seblm p tu,sempat aku pakai mask kt muke 1 jam dlu...

i pakai bedak ni....

pilihan aku dark(no3)

my kirm asas solekan aku....

jeng-jeng..jadi bergini..
yang biasa2 jek....

masih melengah2kan masa lagi...bru kol brapa bro!
relex r.....xkn lari r pengantin tu tgk aku yg cun ni:))

cuci motor kasih cun mcm tuan badan....:D
ceh-ceh~~~comelnya dia~~(saja nak puji diri)
bukan selalu tau i solek2 ni...rimasssss~~

dah comel pun superbike i ni.....melaram i...

dah tiba kt rumah pengantin,tp kol 2 aku smpai..blm
tiba2 lagi rupanya....1 jam lepas tu k...
ni x due time ni..hehehe(tol ke bhasa aku)
ah!lantak samanya~~

yg tudung kuning tu mak dewi...
malu2 ko aku nak take pic mak ko wi..
i amik curi2 tu...:)):))
nsb baik tertoleh...nsb i cun

aie n mis,epol(bju ijo belang2 tu bkn dak club aku)
datang gak...
ema dah blik,xdpt jumpa dia..:((
bell dtg gak...ramai yg x dpt dtg r....(keje kot)

me n aie.....(nope kenen2 k!)

cuantikkkkk r motor ni~~
sapa punya tah!take jek
wat2 menyemak jek dlm blog aku ni~~

i pakai spek mata r.....aie yg sruh pakai(malu i)
mcm de pape jek ni sruh2 aku pakai ek...ek....
org bg pakai..i amik jek towww~~
jgan byk cakap..sarong....cun sey~~(puji jek memanjang)
dlm hp aie tu dah melmbak pic aku....
aku nak padam dia x bg aku pegang hp dia..
mmpos di mandrem kan aku
tatut!!!

ketibaan pengantin yg lambat~~1 jam ok aku tggu!
cair makeup i tau~~wakakakkakaka

ada jem cikit perjalanannya~~

tgh menadah kan tgn berdoa pada ilahi...aku pun doa gak...
seblh tangan take pic:)):))

pic istimewa dri diaorg yg dpt aku amik
zul n wife dia...(nama aku xtau)
wakakkakakakak~~
wah!abg...kwin gak ko ek.....:)):)):))

last sekli seblm blik....amik r gak pic dak2 berkompang pompang ni...
penat tgn diaorg pukul kompang tu....
ok tu jek mau cite...i x makan r....tgh diet..jgan musnhkan ea!!!!
hate diri sendri kalau aku makan gak kt wedding zul tu....
pas ni mau p BPMALL...tgk ahlifiqir

Tiada ulasan: