Selasa, 26 Januari 2010

BERPUTIH SELAMA SEMINGGU


lepak kt dataran pada waktu malam..bndar pun kesunyian
x ramai orang....

kenapa pakai tudung kwan2 ak ni ek..
hehehheeeh
kami berkabung selama seminggu...
kena pakai tudung warna putih kot~~

ak pun pakai sama...ari ni masuk hari ke 3 bertudung putih ak..

sepanjgan ak melepak kt daratan tu ngan aini dayang ngan z..
ak dok perhatikan jek budak kecik ni...
YA ALLAH sgt indah ciptaanMU..
terjatuh cinta ak gan budak ni..nme dia haikal!!
tggi lutut ak jek dia...siap ugut bagi air kotak semata2 nak bergambar ngan budak hencem ini...
kalau r ak dpat budak ni pree...ak bela!~~
look eyes dia...
sejuk mata ak pandang~~
k r..cau

SUDAH LAMA X BERJOGING



LIHAT LAH WAJAH2 BANGUN PAGI..AKU KEJUT MERKA BERTIGA KOL 6 PAGI:))
sebab teman ak berjoging..cian kt dyg..dia blik kje penat2...tido kol 2 pagi dengan ak..dok borak2...ktt depan tv..melantak mak ak beli makanan banyak gile..dengan burger2 sekali ada...
meletop perot dayang smpai melantak...sambil baca novel malam2 buta
pergi joging sekli 3 tmpt..termasuk dolan2 kat minyak beku amik angin sejuk+panas laut..
ceh!!berpuisi bagai ak ni..
dapat kuarkan peloh cikit pun jadi lh..
lari2 anak pun ak da termengah2 ni..nak cari kasut sukan yg cantik cikit la..baru ada semangat nak berjoging...
yahooooo!!

PAMERAN MAHA 2010 BATU PAHAT

Salam...
sabtu malam 23/01/2010 ak z ngan yan pergi dolan2....ada expo kt jalan rahmat...
pameran dari MAHA...(apa tu maha)
pameran saja di adakan...perasmian terpaksa di batalkan di sebabkan kemangkatan almarhum sultan johor jumaatnya~~(berkabung)
meh jom ikut ak ke bawah...tgk apa yg da ak p tgk
hehehhe~~

yan n z

besar beb buah nenes ini~seminggu makan x habis2...

tengok arnab yg comel...
dia cok jilat2 jari si z tu..apa perisa ak pun xtau r..berebut2..
wakakkakak

ada kambing...peh bau dia~~menusuk ke kalbuku~~*lalallal*

burung yang menyakitkan gegendang telinga ak~~
video
akhir sekli seblm blah dri ctu,ada video dari arnab yg da sold out~~hehehhe
pastu kami pergi dolan2 ke tmpat lain pulak..memenuhkan perot ngan makanan2 yg sedap2...
dan pastu hantar yan balik..coz nak amik adik dia pulak..my cayang,coz dyg tido rumah ak~~
esoknya nak pegi joging...nanti smbung carita k
da~~~ salam

PREE NI UNTUK KORANG TONTON

video

pada adik2..nk tiru bukan mcm ni gayanya~~
HANCUR STEP...wakakakkaka

Sabtu, 23 Januari 2010

AL-FATIHAH

Salam....salam takziah buat seluruh kerabat di raja sultan johor.


video

Isnin, 18 Januari 2010

MAIN BOLING+TENGOK NAGA

Salam....
ahad rezeki ak dengan dyang kot...
coz tunang aini belanja kami main boling...2 set ok....

dayang n aini tengah borak pasal apa tah.smpai mke dyg mcm tu(ko tgk apa tu dyg)

kami main kt BPMALL..

napa pic ni mcm bahu ak besar ek...adoi!!!

me and aini

dayng n me

ak berkumpulan dgan dyg..

lawan kami aini n tunangnya
ak ngan dyg kalah!!
ni set ke 2 baru lawan...:(
lain kli kne main betol2 ni..
gaji nt ak n dyg kne belanja aini makan MCD
di atas kekalahan ak n dyg..:(
wakakkakakkkaka
video
video dyg belajar main boling
video
sebelom kuar dari bpmall ni..ada naga berjoget..tgk jek la

JOGING

Salam...
ahad pagi ak n dyg pergi joging kol 8..kikikiki
kami smpai jek..erobik dah bersurai...
wakakakakakak
bongok betol r...rupanya kol 7 suku dah mula erobik..hhahahahaha

xtau nk buat apa kmi ke minyak beku pulak...
jalan2 kt sana tengok laut

ak bersama superbike miniku..

dayang jadi model teh ais

cantik x permandgannya...sana tu selat melaka lau x silap ak

masa pic ni ak amik..ak tengah tunggu dyg memerot..*hihihi*

pas tu kami berjalan2 lagi...destinasi seterusnya ke TERMINAL FERI MINYAK BEKU SDN BHD batu pahat..pertama kali dari di buka..ak baru pergi...dyg da pernah pergi da..

akhir sekli sebelom balik bergmbar posing tgk laut yang indah....
sama ak n dyg dtg ni ramai orang tgh buat aktiviti..ada yg main layang2
ada sukan neka dan ada belayar ke pulau..tp kne bayar rm8 sekepala....
nt gaji ak nk naik r...setiap sabtu ahad merka buat..
ok tata..

ADNAN SEMPIT YANG KELAKAR GILE

Salam...

sabtu balik kerja ak lepak rumah dyg,coz kami nak pergi tengok wayang
cerita adnan sempit

me and dayang

cantik kakak kt kaunter ni...tgk wyg kt SQUARE1

siap kami ke tmpt melalak2 pulak
ak batok2 lagi..so kne melalak lagu slow2...

blik jek nk kol 10...msih di luar rumah...
pergi melantak ngan dyg....
air kami..ak suam dyg ais..

bihun tomyam untuk ak..

nasi goreng kampung daging masak merah untuk dyang..
mlm dyg tido rumah ak....coz esoknya kami nak pergi joging

Rabu, 13 Januari 2010

XDE KAREN PULAK!

Salam..
ahad..tgh syok2 tgk AJL LE-24..
rumah ak blh xde karen pulak!!
sakitnya hati....smpai kol 1 lebih pulak tu...
x dapat nak tido lena,nyamuk bermaharajalela mlm tu...

pic ni di ambil pas siaran terganggu dari tv3

ni buktinya ak ada amik....acaranya best,liputan pulak x best...
tu r..byk sgt pakai lighting...da rumah ak x cukup karen nak pakai...
hihi...

pasang lilin..jiran2 idopkan lampu kereta masing2....rumah ak jek xde kereta ^X^
esok paginya dewi sms bagitahu sapa yang menang....
ak dah jangka mmg budak ni menang punya..lagi ada unsur2 perpaduan konon...
tp bgus..kreatif caranya....(unsur2 p******)
HEHEHEHEHHEHE
video
layan video yang ak ada rakam ni....

BELI RENU

Salam...
ahad mlm 10/01/2010 air lens ak habis pulak....
terpaksalh meringankan diri untuk kuar pergi watsont



renu rm16.90$ x silap ak..

dapat free lagi 1 kt atas tu...rezeki ak...

coz kerap lesu bijik mata ak ni...bli r jugak eyeglo ni...

and mask ni....adoi~~wanginya baunya..
dan licin kolit ak pas basuh....
bolh kongsi ngan azi 1 bungkus ni...

beli rm15 dan keatas dapat stiker untuk memenangi bear2 comel dri watsont....

ni bekas free dari ak bli renu tu...
ada cermin lagi....

rasa selamat simpan dalam ni...

akhir sekli sajian muke krim dari ak....
dengan kening2 ak tutup..wakakakakakk

HADIAN UNTUK HUDA

Salam...
10/01/2010
adalh hari yg patut ak pergi ke rumah xbf ak..coz adik dia kawin..
dan jemput ak..tp...
x perlu r ak nk bagitahu yang lebih teperincikan...paham2 r nok..

ak ada belikan kain pasang...cantik x kain ni...
ak pun kurang pasti..tp rm25 jek sepasanga...ak suka warnanya..:)

lupa pulak nk take picnya lepas dah siap smpul..
da lma x sampul hadiah bagai...masih ingt juga cara2 nk bungkus hadiah :)

WAWA@WANI

Salam..
ari ni nk perkenalkn kawan baru ak...
nmenya wani...
dia keje kt opis sebelah kedai ak ni...
baru mula kerja sebulan lepas...

umr dia 21 thun...dak bukit perdana..
ok tu saja
tata salam..

MAKAN DI HAMID CORNER

Salam...
entry ni semuanya yg lalu2.yg telah berlalu..
aku peram dlm petibox blogger ak...
pagi ni ak rajin nk update...tp ak mls nk berbunyik...hanya gambar jek lh yek :)

hamid cormer ni kt care4,tempat kerja dyg...
ak ngan dyg pergi pasar mlm dlu..bli makanan
yg nk di sumbat dalam perot tembaga kami

makanan2 yg menambah berat badan kami..hohohohoh

air sirap limau ak....

dtg cini nk makan cheese nan ni la..sodap wow

me and dyg di hamid corner

perot da kenyang..pergi karaoke kt tmpt baru..:))