Jumaat, 1 Januari 2010

REUNION PLKNKU~~

ASSALAMMUALAIKUM WBT
semlm hari yang paling best sekli,lagi2 semlm hari last tahun 2009
aku telah menganjurkan perjumpaan bekas2 pelatih khidmat negara RBC2006/kumpulan 2
dari300 pelatih yg aku sms hanya 30 orang saja yang dpt hadirkan diri diaorg.....
walau x ramai tp aku bersyukur sgt2 ngan kehadiran 29 orang tu n termasuklh yang membawa pasangan masing2..terima kasih sekali lagi kerasa sudi luangkan masa hadirkan diri kt mcD pahlawan(tempat kerja anur)
kt cni aku akan citekan sedikit sebanyak peristiwa yang terjadi msa aku ke perjumpaan smlm smpailh aku balik batu pahat.

aku masih kt rumah,tengah tunggu abang aku hantar ke bastand batu pahat

bas yang akan aku n liya naik,tp aku datang setengah jam awal dari liya n ain
diaorg lmbat smpai..tgh bersiap2....

dapat tempat duduk jek terus berpic2 bagai...
smbil2 sms ngan shahir,dia mengadu kt aku yang bas dia lmbt sgt2 kol 9.30 baru ada bas kt skudai.cian lh bantot tu...

me

pic ini aku amik bila da smpai kt sempadan negeri melaka-muar
alahai...dekat jek la....2 jam setegah dah smpai melaka..

sepanjang perjalanan ke sana,jalan lenggang jek,muar jek sesak..
smpai dalam kol 10.30 mcm tu trus p kdai makan,liya ngan ain dah lapo
aku??diet:D
dekat 2 jam jugak kteorg kt MELAKA SENTREL...
tunggu shahir ngan mike+pasangannya wani
nasib baik la alip ngan daya ada kerta,muat2 kterong semua..
aku naik ngan daya...dalam viva dia muatkan 6 orang..hehehehehhe
alip jek ngna kancil dia berlima....nsb baik xde lagi yang lain...heheheheh
lau x kne naik bas lh jawbnya~~

smpai jek dataran pahlawan,trus park kerta kt bawah tanah dataran pahlawan tu..
cepat2 menuju ke mcD tmpt kje anor...coz dia da sms suruh cepat...ramai dah tunggu kterog kt sana.....

smpai jek....adoihai~~~kecoh mcm dah 10 tahun x jumpa........
salam2 ciom2 pipi...pelok2...(girls2 jek)hehehehe
paling hevoc jebon r,yuna sehat ko dpt gelaran dari mike n ezat mulut jahat..
hehehehhe..

rindunya ngan senyuman n gelak2 diaorg ni..teringiang2 kt telingan aku ni lagi
walaupun kt sana aku mendiamkan diri coz sakit kepala aku datang ngan tiba2...
muntah2 jek....jap ke toi...pgi lagi..naik jemu toi tu tgk aku!!heheheh

mike n ezat..mike bawak awek dia....
apa lh yang diaorg borakkan tu.masa ni makanan blm smpai lagi
rezeki kami semua agknya kan,anor belanja kami semua makan wei~~~~
murah rezeki anor amin!

ni shahir,si jiwa kacau pagi2 tunggu bas kt skudai lmbt smpai,
lepaskan geramkan aku,jumpa aku buat2 x kenal..mmg nak kne jotos otak dia ni tau
tp xpe,ko gonjeng smlm aku maafkan....seronok r ada dak2 ni...hppy x terkata,hanya mata aku ni jek yg blh kata...mlt mmg xlh buka r...loya jek tekak ni!:(

masing2 tgh borak,aku tgk jek diaorg borak...
duduk kt tepi sudut hujung sekli perhatiakn muke2 yang aku rindu nak tgk..
knpala kami semua x secloz mcm ni time kt PLKN dlu:(
sobsobsob

orang first yang blik dlu msa tgh borak2 ni si asraf,
dia kte blik uitm melaka,ada hal kne setelkan...
tp xpe asraf,pape pun thanks sgt2 ko dpt hadirkan diri walaupun hanya untk seketika saja:)

n sebelom nak gerak p kareoke kteorg kner amik pic2 dlu kan..wat2 kenangan yang paling manis skli....

pos pandang tmpt lain,yang takepak pic ni mengigil r....

pos istimewa dari mmber2 plkn kepada dak2 yang x dpt datang..
hehehehehh

ratna n me

mike ngan awek dia wani

masing2 tgh bergambar....

:)

kami semua ondaway ke tmpt nyanyi2 ni....kterorang pilih 2jam.....
muatkan semua dlm 1 bilik tu,

pose istimewa ezat ngan ratna di pintu bilik ini:)

ezat~~pilih lagu mcm tu sekli face dia...heheheheheheheh

tmpt duduk mmg x muat,smpai yang ad bersila coz 1 bilik ni kterong sembatkan semua skli

jebon+me+ratna comel.....

sempitkan bilik ni....tp ni lh bilik paling besar skli tau~~~

daya peace:)

farra and me

abis jek 2 jam kteorng trus kuar,amik pic kt tpmt tu...dlm pic ni xde aku...coz aku yang amik pic diaorng ni.....
nsb baik r diorg ni sopting nak take pic byk2....
syang r kt korang semua!!!

mke2 happy~~~

aku lupa r nme dak ni....

anor and me

daya and me

iera and me

zai and me

ni pun aku lupa nme dia....

miza@mayonis and me

liya and me

shahir and me

ain and me

ezat@cicak and me

pas dapt bergmbar ngan diaorng trus serbu bowling....

aku jadi pemerhati jek...heheheh

di sebabkan x dpt main boling aku ngan daya pergi pahlawan blik,berjalan2 kt sana
daya nak tunjukkan aku air terjun dlm pahlawan tu,
tp byk pic yang aku amik tu mcm hilang r,aku x pasti.....
tp mmg aku dah cek.sumpah xde...
gmbar makanan aku pun xde!
it so k la..janji ingatan aku xkn ilang dari ingtkan hari2 tersebut 31/12/2009
ok layan r ea video2 yang mmpu aku sajikan kt korang...semoga terhibur semperna berkahirnya tahun baru 2009 dan dtangnya tahun 2010 ni




salam

4 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

salam tahun baru Lina cumel..
bestnya dapat kumpul ramai2 semula kan..
mesti happening x ingat sampai termuntah2 tu..hehehhe

lina berkata...

selamat tahun baru kak mas...
seronok kak,tu lh smpai muntah2..nasb baik x muntah ijo..
lallalala
hehehehe

Yana@Nana berkata...

seronoknyer NUk..
huhu

NurulAin Samsuddin berkata...

hurmmm
best nyer
ain pn tringt blik kat member2 plkn kem pdang hijau...nie pn nsb baik ade sorang member yg duk same blaja ngan ain kat tmpat ain skrng
n now we become the very good friend...

heeee
best2 nyer
nk wat gak..