Jumaat, 26 Februari 2010

SALAM MAULIDUR RASUL


Salam...
selamat menyambut hari maulidur rasul..
aku kje hari ni~~
$%$%&*^*(&+)+)_|_|(*()&
xtau nk kata apa lah~~kje jgak kan :-"
kepada yang dpt cuti tu,bwk2kan la diri tu ke masjid~~
pagi td kt rumah pun aku tgk tv..ada bacaan AL-QURAN..kejap jek dapat tgk coz bersiap
nk pergi keje....k la~~aku xde mood nk update blog~~
tp nk wish kelahiran NABI MUHAMMAD kite semua..i semagat u!!:D

Khamis, 18 Februari 2010

LEPAK MCD,KAROKE DAN OT LAGI~~


Berangan jek pmpuan yg pakai cermin mata xde power ni
heheheeheh

kne cek ngan encik polis pulak~~
tp pas ni dah kol 5.30 x silap aku
dri kol 2.30 aku kuar lepak mcD ngan dyg ngan aini..wifi free..on9 jap
aini belanja makan mcD..
LAJU r apa lagi kan~~jgan byk tya~~

time ni tggu giliran nk masuk bilik karoke..

apa lh yg dia berdua ni borakkan...

me dlm bilik karoke

aini sedang melalak~~

kami bertiga..tp muke aini nmpk cikit jek...

akhir sekli seblm balik,aku ngan dyg nk pergi opis aku pulak~~
aku nk OT...TIME ni dah kol 7.30....
kteorg singgah summit jup!
beli cool blog chotlat pearl..
kt tmpt park motor pon kne than lagi~
aku dah lmbt dah time tu...
hari tu 2 kli di cek oleh polis...
ok tu jek nk certa sepanjang cuti lama ni~~
penat berjalan dari duduk rumah~~xde istilah rehat dah aku ni..
ada jek aktiviti aku ngan kwan2 aku..syg dewi x de sekli~~
next time jek la yek~~
k salam semua...
muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:-*

LEPAK MC`D

Salam..balik OT,aku nk belanja dayang makan mcD,ye lh..dia rajin teman aku oT..
Tu yg ajak lpak mcD...sembil tggu mak aku call...

cantik pic ni~~~

me

makanan yg aku oder~~

sapa yg amik pic ni r.????

z la~~dia ikut sekli..cian dia xde mmber..
aku panggil dia sekli ajak lepak~~~
ada pekra lucu tau terjadi pagi msa jog tu~~

BERJOGING KE NI???

Salam....
aku pergi jog ngan dyg n z...
hanya 3 round saja yg larat nk di tawafkan...

pastu pergi makan roti canai ngan teh tarik..peh!!
gile kembang deh!!
lalalalal**

sebenarnya tggu aini ni r..
aku dah kejut dia kol 7 pagi td.nk ajak p jog..
tp mcm ni ke pakaian nk p jog
adesss!!
dia nk jalan2 jek jmpe aku ngan dyag

aik z,kepit nmpk..lalalalla*

nk pecah perot aku time ni,aku amik pic shfiq curi..
dia kta"ko amik gmbar aku tengah cangkung"
hahahahhaahhhah....

termenung ke encik polis tgk binatang itu?????

aini engan shafiq

dayang sedang membelai binatang peliharaan dia...

konon2 aku suruh shafiq tgk aini ngan dyg les2an~~
hahahahaahaahah..
layan jgak ko ek ngan kepala kteorg ni...
hahahahah

pic ni cacat..coz aku xde..lalalalalla**

lama jgan kteorg kt cini..smpai kol 10
matahari dah tinggi..still lagi bergmbar2 sakan kt cini..
napa tgn ko tu shfiq~~berlenggag kangkong nmpk..hihihihihih
ke ko tgh berlatih berkawat
heheheheh
hahahahahahah

KEKALAHANKU DI TANGAN SI AINI,SHAFIQ DAN AROL...


aku kalah
waaaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaa~~
aku belanja aini ngan shfiq makan donat jek..murah!
hahahahah
arol x dpt nk di belanja..coz dia nk pergi muar...
ramai ok aku jumpa mmber2 baru kt boling ni..dia yg nak jumpa aku ngan dyang..
mcm artis da~~lalalalallala**

sedapnya!!mcm nk pergi beli lagi jek
hahhahahhaha

ni makanan shfiq...
yang lain makan nasi ayam black paper jek...

ni gmbarnya~~npa r jadi bergini gmbr!!

air aku~ice lemon tea

air untuk dyg..milo ais...sedp ke ????
tawar ok!!dekot susu..
kedai jek mahai~~aku ngan dyg makan rm16 lebih tau~~hya nasi ayam black paper+2 air tdi
ada bran mkn time xde wit...hahahahahhaahahah..
pergi balai r jwb nya nanti..heheheheheheh

JUMPA TORA

Salam....ahad aku nk jumpa kawn baru...
dia nk datang pun ngan tergesa2...tiba2 call ajak jumpa
time tu aku ngan dyg tgah lpak gile...dygnya msih tido lagi msa aku pas mandi
masing2 bgun mcm anak gajah...family dayang xde...apa lagi..jadi hantu r aku ngan dyg
hahaahaaah
sebelom p jumpa tora...aku kne singgah opis dulu....

sepanjang raya cina ni aku di tugaskan untuk berkerja OT
ok fine aku paham..ramai nak raya kan...ok2..go go...
aku x kisah....

aku x kisah coz teman sehati sejiwa aku ni ada~~
aku buat kje dia dok berangan pulak..
hahahahhah

dayang and me..
tora dah sms byk kli!
dan~~line batu pahat menyakitkan hati sepanajng raya cina ni....
paling kecian pda dyang,nak sms ngan ajai asyk bermasalh saja~~
geramnya mencacak2 kuar...
sabar2 ok..........hihihihih

ok smpai2 berborak2 cikit trus nk bergmbar2 bagai~~
aku dah on9 chat kt room nk msuk 4 thun ok...
dah pertama kali aku jumpa merka ni~~
otai JB:1 jumpa aku sey~~
bangga mak~~

dan ini kuaci kalau kt room...aku adalh aku....linlah ni;))
hahahahahhah
nme x glemer sungguh!!
hahahahaha

tengah2 itu shah,kiri yg sihat tu dak airtam chat gak..tp aku baru nmpk mukenya
hahahahha
yg kering termenungkan apa tah tu...tunang kepada tora....

cian kt syg aku ni,diam mmbisu saja~~
mcm yuna x??????
hehehheheheh

yg sihat dah balik dah,ada hal katanya
tinggl r merka ber4 saja....meraka ni dak2 JB...

kami x tau nk buat apa,aku ajak r diaorg main boling~~

dari kol 2 lebih kami main boling.....smpai si tora ngan kwan2 dia blik..aku meymbung main boling ngan aini ngan shfiq pulak...dri kol 2 lebih smpai kol 7 lebih ok aku main boling
5 game aku setelkn.....blh r...still kalh lagi kt tgan aini
hahahahaahhhaa
terer sey pmpuan sorang ni!!
dyg dah mls nak main~~muke boring dia jek dari abis main ngan tora....dah x larat nak join lagi..

pandai betol susun angka..
hahahahahhahaah

si comel tora ngan kuaci~~happy ke kuaci kalah..
eheheeeeehheheehee...

TENGOK WAYANG PREE :D


Aku tgk cite ni....aku pergi ngan dyang,deq an ngan mmber dia...
pas abis cite ni dlm kol 12 lebih...
deq an hantr kteorg blik..coz pastu ajai nak dtg amik kterog pulak
nk pergi makan2...

suke sey dayang bf dia nak datang..snggp bercengkam mata tggu kol 2
hahahahhahaah

kteorg prgi makan kt parit raja
nasb baik ada lagi kedai yg buka....
ni kerta "sukan"nya ajai..dak2 driff pakwe si dayang ni..
tp aku lupa pulak nak take pic si ajai ni...
adoi!!

BEDAK MIYANIKU





RM19.90 JEK AKU BELI KT COSWAY

MURAH REZEKI BILA NAK RAYA CINA NI EK?


ini x pree,aku p beli sendri..mkn bihun sop jek..tp sedap...nmpk kosong jek ek..
aku x ske semak samun dlm makanan aku~~
hahahaahha

jumaatnya dapat makan pizza...


sbtunya sebelom cuti 4 hari,bos belanja makan lagi...
makan MCD..sedapnya~~mkn pree
heheheheh

time ni wktu kje da abis da,tggu nk blik jek..tp kan nk cuti lama 4 hari..
borak2 t balik lmbt cikit kan~~