Khamis, 18 Februari 2010

JUMPA TORA

Salam....ahad aku nk jumpa kawn baru...
dia nk datang pun ngan tergesa2...tiba2 call ajak jumpa
time tu aku ngan dyg tgah lpak gile...dygnya msih tido lagi msa aku pas mandi
masing2 bgun mcm anak gajah...family dayang xde...apa lagi..jadi hantu r aku ngan dyg
hahaahaaah
sebelom p jumpa tora...aku kne singgah opis dulu....

sepanjang raya cina ni aku di tugaskan untuk berkerja OT
ok fine aku paham..ramai nak raya kan...ok2..go go...
aku x kisah....

aku x kisah coz teman sehati sejiwa aku ni ada~~
aku buat kje dia dok berangan pulak..
hahahahhah

dayang and me..
tora dah sms byk kli!
dan~~line batu pahat menyakitkan hati sepanajng raya cina ni....
paling kecian pda dyang,nak sms ngan ajai asyk bermasalh saja~~
geramnya mencacak2 kuar...
sabar2 ok..........hihihihih

ok smpai2 berborak2 cikit trus nk bergmbar2 bagai~~
aku dah on9 chat kt room nk msuk 4 thun ok...
dah pertama kali aku jumpa merka ni~~
otai JB:1 jumpa aku sey~~
bangga mak~~

dan ini kuaci kalau kt room...aku adalh aku....linlah ni;))
hahahahahhah
nme x glemer sungguh!!
hahahahaha

tengah2 itu shah,kiri yg sihat tu dak airtam chat gak..tp aku baru nmpk mukenya
hahahahha
yg kering termenungkan apa tah tu...tunang kepada tora....

cian kt syg aku ni,diam mmbisu saja~~
mcm yuna x??????
hehehheheheh

yg sihat dah balik dah,ada hal katanya
tinggl r merka ber4 saja....meraka ni dak2 JB...

kami x tau nk buat apa,aku ajak r diaorg main boling~~

dari kol 2 lebih kami main boling.....smpai si tora ngan kwan2 dia blik..aku meymbung main boling ngan aini ngan shfiq pulak...dri kol 2 lebih smpai kol 7 lebih ok aku main boling
5 game aku setelkn.....blh r...still kalh lagi kt tgan aini
hahahahaahhhaa
terer sey pmpuan sorang ni!!
dyg dah mls nak main~~muke boring dia jek dari abis main ngan tora....dah x larat nak join lagi..

pandai betol susun angka..
hahahahahhahaah

si comel tora ngan kuaci~~happy ke kuaci kalah..
eheheeeeehheheehee...

Tiada ulasan: