Khamis, 11 Februari 2010

PUKUL 5 PAGI BARU NAK TIDO..APA KESSS??


gmabr ni ak amik masa kol 2 pagi ok..
lepak rumah dyang smpai kol 2...
apa kess??

sebenarnya ak kne tunggu 1 pmpuan ni,pmpuan yg ak kne tunggu ni..awek mmber ak~~
mmber ak ni budak sri medan~~
di mudahkn cerita dia nk tumpanglh tido rumah ak....coz pagi esoknya pmpuan ni kne blik melka..isnin dah masuk kelas...budak UITM...
dia dari kelantan rumah makcik dia..alang2 dpat balik awal ni..nk lh berdatim ngan boyfrend dia~~sementara kol 3(time tu kt rumah ak dah)
mak ak pun dah tido..ak bising2 ketawa ngan dyg mak aku pun dah x sadar...hahahahahahha
ketawa macam pontianak ...he he he he he~~~

kami tunggu di jemput tau~~pas boy frend dia amik awek dia kt bastand..
merka amik aku ngan dyg pulak...
kteorng nk p teman awek tu ngan boy frend dia makan..dah lapo akgnya...dok dalam bas..brapa lama tu ek.....
gedebak-gedebuk...smpai rumah kol 5 pagi...s pikir dah nak cuci muke ke apa ke..tmpt tido dah sedikan awal2...trus..koma semua~~aku r orang first yang koma dulu..dyang ak xtau dia tido kol brapa...hahahahah
esok pagi bgun kol 11 lebih...
tu pun ema call nk ajak p yong peng..
mmber skuter aku yang dlu pernh duduk rumah ak nak bertunang..skg ni dia kjekt KLIA..
jap g ak update..

1 ulasan:

bobo berkata...

nak ikot pi yong peng bole x?hehe! lawa mata palsu..i likeee!