Khamis, 18 Mac 2010

AKU DAPAT KERJA KT KLIA

Salam....kol 12++lebih tadi aku dapat call dari orang KLIA...
dia kata aku dapat keje sebagai CSA kt sana...bahagian food...
alhamdulillah..akhirnya dapat jugak kerja baru...
aku mencoba saja...dah amin aku dapat jgak..aku x pengharap pun...
dengan izin ALLAH,mak aku dah bagi restu aku pergi kerja kt sana...
tggu nak cll abah jek...tgk riaksi dia mcm mane...
ahad ni aku dah kene laporkan diri kt hostel..sebelom kol 7 malam..
nampaknya aku akan jarang sgt2 update blog aku ni...
korang semua doakan aku kerja kt sana dengan selamat tau,
mudah2an rezeki aku melimpah2 ruah...semoga aku sentiasa ingt famili,kawan-kawan aku ngan ALLAH....amin..
SALAM...

Tiada ulasan: