Sabtu, 20 Mac 2010

DEWI N DAYANG

Salam...dewi..dayang..korang jaga diri bebaik tau kt bp...

dewi:salam sayang...entry ni aku buat coz tadi aku baca blog ko...
ko jgan la sedih tau,kalau ko sedih..aku pun akan sedih jugak...
aku nk ko doakan aku selamat kerja kt sana..walaupun kite jauh
ko selalu dekat kat hati aku....dewi aku harap ko simpan semua
kenangan2 kite ea...jgan lupakan aku bile ko dah kawin nanti..aku harap
aku dapat datang wedding ko tu nanti...ko kat bee pee jgan nakal2..jgan gadoh2 ngan pejal aku dah jauh dari ko...dah x blh pergi rumah ko lagi time rehat hari jumaat...
dewi kalau free ko tolong tengok2 kan mak ngan azie adik aku tu ea...
kite dah x lh mcm dulu lagi...aku nk berdikari....maaf x dapat nk jumpa ko semalam..aku
tertido....ko x marah aku kan....dewi..aku sayang ko sangat2 tau...tu yang perlu ko tahu..kalauaku bz x dpt jawab call ko lambat balas sms ko..aku harap ko paham kerja aku nanti...aku xnk ko pkr aku lupakan ko bile aku dah kt sana...walaupun badan aku kt sana..tapi aku nak ko tahu aty aku...jiwa aku..still kt bee pee lagi...smpaikan salam kt semua famili ko ngan pejal tau...doakan aku sentiasa sihat dan akan kurus nanti..hehehhehe
salam sayang.....muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



Dayang:salam sayang...dayang..aku tahu ko x tau pun aku tulis entry ni untuk ko,nanti ko tya lh dewi ea....dayang aku harap ko x marah aku pergi kje kt KLIA.mesti pasni ko bosan kan...dan kite xlh mcm dulu2 lagi...aku dah jauh dari ko yang...aku harap ko jaga diri ko elok2 ea...xnk ngis2 selalu,jgan gaduh ngan bf...dengar ckp mak ayah ko tau..tolong jgak tengok2kan mak n adik aku kt cini....sejak aku xde sapa2 yg istimewa dlm idop aku..ko r yang paling rapat ngan aku dyg...sepanjang ko sentiasa teman aku ke mne jek...walaupun time tu aku sedih ke..aku ketawa ke....ko r teman aku...ni aku dah xde..aku xnk ko ngis lagi tau..janji ngan aku...nanti jgan lupa tgkkn dewi jugak...dia kawan kte walaupun ko x rapat ngan dia..dewi n ko..aku sayang tau kat korang berdua..ingat tau..berulang2 kali aku g tau ni...aku syg kan korang..sayang sgt2....dayang..jgan lupa solat ea....ko bolh berubah punya....xnk menyerah kalah dlam idop..bia apa orang nk kata pasal kte...janji kte x buat.jgan sesekli kite melenting...x slh kalau kite diam....tp yang pasti kite tau di mana kite berpijak...akhir skli.... lagu kegemaran aku yang aku suke ni...untuk korang berdua...khas untuk korang...


DIRIKU UNTUKMU:

Berpusing kepalaku lagi
Mengharap cinta yang tiada pasti
Biarpun sukar tuk menerimanya
Harap di hati tetap ada untuk kita

Dan ku mahu semua
Hatimu itu
Bukalah selamanya
Agar dapatku selami cinta

Di manakah sukarnya
Untuk kau fahami jiwaku
Apa gilakah aku meneka hatimu
Apa kau buta

Aku hanya di sini
Mengharap menanti senyumanmu oh sayang
Biar apa pun
Diriku untukmu

Ku untukmu

Diriku hanya satu
Cuma untuk dirimu
Hanya di sini
Ku menanti
Hanya di sini
Kasih…


kalau teringtkn aku..nyanyilah lagu ni tau...



glitter-graphics.com

2 ulasan:

Yana@Nana berkata...

thank nuk..insyallah amanat ko aku kan laksanakan..

aku pun nak nagis tp kena cover bos ada..mata aku ni susah nagis sikit org dh leh ditek yg aku nagis..(so nagis dlm hati je lah..

aku harap ko dapt pulang hari wedding aku..
aku bukan tak nak g tau tarikh..tapi apa yg aku ciptakan tu nanti takut tak kesampaian pada tarikhnyer..
yg aku boleh beritau bulan 7 aku aku kan wedding..
ada masa ko p lah cc n update cerita ko k..aku sentiasa tunggu n jengah2 blog ko...

aku tak nak gah gan psal kawin..aku berserah gan takdir..pas siap semua booking aku kan sms tarikh..na ko lh apply cuti awal..

jgn beritau sesiapa tau..aku tak nak org tau..aku merancang n kehendk ALLAH.IA BERJAYA ATAU SEBALIKNYER..

SALAM SAYG DR AKU TAU..AKU kan simpan kenangan pahit.manis,pertelgahan kata ..nampak pahit tapi bila dikenang aku ketawa sendri..heheh kelkr sudah jadnye..

lina berkata...

hehehehhehe..........
aku x sngguh bnda tu terjadi lagi...sarat rindu aku tanggung wi...
ko pun tau kan smpai mcm ne aku curi2 miscall ko...wakakakakaak
mmg xlh lupa r pekara 2006 tu....
sejarah aku bergaduh ngan ko paling teruk skli...akhirnya..klu da mmg kte akan kwn smpai bile..xkan trputus ikatan tu..aku akan doakan kebahgiaan kawn2 aku..lagi2 yg nk ke gerbang bahagia...sayg kamu jugak :-*