Khamis, 11 Mac 2010

LAMA TAK UPDATE BLOG

Salam...
dah lamanya x mengupdate blog....
maaflh ye...ni cerita lama..sebelom aku naik KL lagi...
gambar2 ni aku amik time pergi SHOPINGGGGG~~*lalalal
lagi2 time bergajikan...tanduk kuar..

shoping kali ni aku x pergi ngan dayang jek...tp aku hangkut adik aku skli,
dia kebosanan duduk rumah sorang..(x pergi date)
hihhihi
time bosan2 ni lh ko cari aku ek zie...
cobe pergi dating....x ajak aku pun...:-"

padan x ngan aku bju ni??sempit ok baju ni sebenarnya~~~
bahagian lengan dahlh pendek....ermmmmm...tp kain dia sejuk jek~~~
mule2 pakai jatuh cinta....lama2 pakai..x best...wakaka
akhirnya x jadi mmbeli...coz aku ada pilihan kt care4 sebenarnya~~just test2 jek....
hihihi...

lepas tengok baju,pergi kedai sebelah2nya pulak...tengok kasut...

berkenan ngan kasut ni...terus amik....rm49.90 jek..
murahkan~~jimat~~~

dah mencari barang2...beg pun dah dapat...
terus cari kedai makan..azie nak makan kt MK summit
adik aku dan dayang.

me and my sister...
kenapa muke kami x sama :-"

me and my BFF...dayang

kami amik set paling hujuang skli....

aku ngan dyangkan sehati sejiwa...
apa aku makan..2 lh yg dia makan...
kami oder 2 set nasi ayam black paper...
azie pulak bihun tomyam..nangis tomyam dia~~~

air yg di oder 1 jek....kami bawak bekal air kami sendiri..aku dah beli cool blog ni 2
ngan dayang....dari mmbazir..mntk jek abang oder tu cawan kosong...

ni lh bekalan aku ngan dyang...
tu pun x habis kongsi berdua...masing2 dah kenyang!

candid konon...;))

ni pun tipu...saja jek suruh azie wt2 x nmpk...wakaka

setel semua kt summit..bergerak ke CARE4 pulak..
nak cari baju kurung n tudung aku..
smpai sana pergi tempat kerja mak aku dlu,nk bawak dia pilihkn baju kurung aku tu...
maaf ye bajunya x smpt nk amik r...tapi pic aku kt bilik hotel ada pakai baju tu..tggu aku update cite aku kt KL pulak ngan dayang nanti..tunggu~~~=;

di sebabkan msih awl lagi kan...ajak lh azie join aku n dayang p melalak...
pertama kali ok aku bawak adik aku melalak sama2..
suara adik aku mcm tok ti lak

comel r pic ni~~kenangan tuh....tapi napa muke adik aku mcm pucat r...
sebanrnya dia dah penat tau time ni ikut aku ngan dyang cari2 barang....

dalam beg ni baju aku..bali kt DE`ALFA....mahal nak mampos..
terbang duit mak aku...*lalallala*
tudung pun mak aku belikan...*lalalaalal*
aku cume beli butang tudung jek...
wakakakka...

masa untuk test2 baju.....kt square1 pulak aku n dyang cari suar slack

dayang dah puas posing semua...time untuk melantak pulak
dayang oder nasi goreng ayam..pedas nk mamp**

aku kn diet..makan cikit jek....

teh 0`ice...aku kyg air...tu xlh abiskn bihun aku tu..
wakakkak

ada begedil....dap wow....

ni lh hasil pergi shoping di pagi hari...dah balik di malam hari....

hp kami ada patong tomey~~

aku pun ada....
dan 1 lagi pada deqan~~
msa beli tu..ada 3 jek...baru nk belikan untuk dewi jgak :(
tp dewi nak jek :-?
k lh...tu jek cite shoping barang2 nk pergi KL...salam

Tiada ulasan: