Rabu, 3 Mac 2010

MAKAN BUBUR AYAM BILA AKU NGAN DAYANG X SIHAT :(

Salam...
sbtu lepas 27 ari bulan,aku kuar makan ngan dyg,dah seminggu x jumpa...sbtu mlm mesti jumpa coz dia cuti hari sbtu..
kol 9 aku amik dia kt rumh..coz nk pergi makan bubur ayam..dayg 1 hari x makan..dia gastrik yg teruk....cite kt aku kol 5 pagi bgun muntah2..semua yg dia makan..dia muntahkan..nk baring pun da x selesa...cian kawan aku 1 ni..:(
aku pulak sakit kepla...panas badan.....nasib baik tekak x luka

muke xdenya nak senyum2 kalau xde mood..

tapi awek 1 ni,nampak flash camera jek...kompom lentok walaupun tgh sakit..
dia kuat orangnya ni...:)

ramai ok kt kedai makan ni,tya jek la orang2 bp
bubur ayam jalan sultanah~~
bersiul org ckp sedap2 jek...
nanti leh tengok abang goyang amik oder...
wakakakkakakakaka

otak2nya sedap~~pedas.....makan ngan bubur..
waduh2~enak sih!

bubur ayam aku~~kosong da,bawang daun bwang..semua da campak ke bubur dayang..
hehehhehe

di sebabkan sehati sejiwa lah kan..lagi2 tgah panas badannya
aku oder 2 air barli...dayang ngan aku punya~~sedap air barli dia
hehehehe
pomot kuat nmpak..brapa komisen aku leh dpt ni ek..????
wakakakkaka~~

pas makan,kami ke dataran..dolan2 smbil tgk gelagat orang2 yg ada kt ctu...

kte tgk riaksi dayang bile aku curi2 amik gmbar dia....

time ni dia terperasan aku amik pic dia..trus wat muke cute...
weekkkk!!nak muntah aku~~hahahhahahaha

tgah sms ngan jai lah tu~~~
mcm ni lh klu dpt bf jauh~~sms jek la:))
hahhahahaha
k lh..tu jek nk cite...
nanti ada cite lagi~~aku beli brang
tata salam

Tiada ulasan: