Khamis, 15 April 2010

BERMULANYA HIDOP BARU AKU...


Salam...
hai semua
dah lama aku x on9 YM,BLOG aku...
windu wei kt korang semua

hari pertama lapor diri...dan aku dapat kawan2 baru...
diaorang semua best....

lagi2 duaorang ni..fina ngan cita
cita suke wt lawak..dia orang pinang,fina pulak orang perak...




3 hari aku berbaju n tuung putih....hari ke 4 aku dah mule berkerja..

ni ila,,dak kelantan..dia 1 kje ngan aku sebgai crew F&B

Ni tempat kerja aku...marrybrown tempat aku kje ni di bawak malaysia airport niaga ERAMAN MALAYSIA...

marrybrown tmpt aku kje ni baru lagi...

pic ni aku amik time aku kje night...time ni aku rehat..blh r pegang hp..kalu x..mne lh men2 hp kt cni...

ni tag name aku...

kalau ngtok sgt blh tido kt surau..time rehat jek lh...time kje...bersengkang lh mata masing2,

ni aku ngan fina..pic ni aku amik ahad lepas..aku kuar ngan fina...kteorg ikut akak fina pergi dolan2 kt nilai 3

ni aku ngan matun dak terengganu..

gmbr ni mlm td aku amik..baru blik dari kuar ngan laI...kwn baru aku....dak sepang...
ok tu jek aku nk cite..dah lama x buka blog...tgan taip pun mengigil..hehehehhee
k jaga diri tau korang semua...aku nk out ni,klu aku ada cite best..aku g tau k...aku dah berjaya turunkn berat badan 4kg dlm masa 2 minggu...hehehehehhe
berhasil jugak tu....huhuhuhu
k tata salam..
muahhhhhhhh