Rabu, 13 Mac 2013

saya kembali lagi :)

as salam..saya kembali lagi untuk berblog...hope pada tahun 2013 ni bertambah lah lagi keseronokkan bergambar dan berblog mcm tahun2 yang lalu...sayang dewi skg ni tgh pretnen tau...ni pic terbaru kami pada 03/03/2013...hope kawan2 lama rindukan saya...amin 
 

3 ulasan:

Yana@Nana berkata...

assalam yunk.. cayok2 hope dewi pun kembali aktif cm lina gk.. sbb dewi x de kawan lah nak main blog sgt.. bila lina ckp bru lah nak singah2 blog tgok... ikut mood nak buat...banyk benda nak update sebenarye....

Lina Bte Zakaria berkata...

yeh2..hehehe..
boleh jek lau masa dan waktu mengizinkan kte kan...update lah tentang pretnan kamu...kucing gemok kamu tu....n ngidam2 kamu...

Dewi Aja berkata...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)